Renunță definitiv la muzică? Prietenii rup tăcerea, vești proaste pentru mii de fani (exclusiv)

Renunță definitiv la muzică? Prietenii rup tăcerea, vești proaste pentru mii de fani (exclusiv)
Renunță definitiv la muzică? Prietenii au vorbit

Angela Similea este o doamnă de poveste. Dumnezeu a înzestrat-o cu toate darurile: frumusețe, feminitate, eleganță, dar mai presus de toate cu talent. ”Regina Muzicii Ușoare”, așa cum a fost numită, s-a ”stins” însă puțin câte puțin după moartea soțului. A avut parte de eșecuri, și-a pierdut casa, are datorii, dar prieteni buni, care îi stau alături, în special astăzi, când artista este pe cale să ia o decizie grea: să se lase de muzică ori ba. „Tragem de ea”, au mărturisit apropiații.

Angela Similea renunță la muzică? Ovidiu Komornyik a făcut declarații în acest sens

Momentan, ca toți artiștii în această perioadă, Angela Similea este în pauză muzicală. În schimb, nu a mai dorit să urce pe scenă de dinainte de pandemie. Ovidiu Komornyik, bunul ei prieten cu care a format un cuplu pe scenă ani buni, recunoaște că o împinge să iasă din nou în lumina reflectoarelor.

„Tragem de Angela să revină pe scenă, dar ea nu este tocmai încântată”, a declarat Komornyik pentru Impact. 

„Sper că le voi cânta (piesele) tot cu Angela, după ce se ridică restricțiile”, a continuat celebrul compozitor.

Cum e Angela Similea? 

„E un om normal, un om obișnuit, un om atent la ce se întâmplă în jurul său, iubitor de casă și familie, dar în momentul în care apare ideea scenei sau a televiziunii, se întâmplă o mutație, o schimbare, devine o altă persoană”, a spus ea într-un interviu pentru Acasă TV.

Artista s-a născut în anul 1946, în comuna 1 Decembrie de lângă București. Puțină lume știe că venirea sa pe lume a fost una neobișnuită. Pentru că mama sa nu a mai apucat să meargă la un dispensar, femeia a născut în casă, căci acolo au apucat-o durerile facerii. Moașa a fost străbunica maternă. Așa a venit pe lume primul copil al familiei Petre și Ghergina Similea, după ea venind cei doi frați mai mici. Încă de la câțiva ani și-a manifestat talentul de a cânta, uimindu-și părinții.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI