Cum arată Angela Similea atât de bine la 74 de ani. Și-a dezvăluit secretul

Cum arată Angela Similea atât de bine la 74 de ani. Și-a dezvăluit secretul
Cum arată Angela Similea atât de bine la 74 de ani. Și-a dezvăluit secretul

Angela Similea este o prezență tot mai rară în peisajul monden, cu precădere după moartea soțului, în 2011. Cu toate acestea, cea supranumită „regina eleganței“ rămâne una dintre cele mai apreciate artiste, atât pentru talentul ei incontestabil, cât și pentru frumusețe. Femeia a mărturisit, în sfârșit, care este secretul tinereții sale nemuritoare. Dacă și tu vrei să-l afli, te invităm să citești rândurile următoare.

A trecut sau nu Angela Similea pragul medicului estetician?

Angela Similea este numită doamna muzicii ușoare românești, fiind o mare artistă, dar și o adevărată doamnă. Mereu elegantă și îngrijită, cântăreața dă impresia că s-ar fi născut într-o familie cu origini nobile, nici pe departe simple, cum este în realitate.

Deși a împlinit recent 74 de ani, aceasta arată impecabil, lucru care nu contenește să stârnească, în rândul doamnelor, curiozitate. Așadar, multe dintre reprezentantele sexului frumos, care o admiră pe Angela Similea, se întreabă dacă ea a trecut, sau nu, pragul medicului estetician. Anii au trecut cu viteză, dar acest lucru nu se vede pe chipul consacratei artiste.

În ceea ce privește tenul acesteia, care nu este brăzdat de riduri, se pare că vedeta a trecut și pragul medicul estetician pentru mici retușuri cu acid hialuronic.

În imagine, pielea de la nivelul feței arată bine. Probabil ridurile perioculare au fost corectate cu toxină botulinică, iar la nivelul obrajilor au fost introduse substanțe de umplere.

Pentru ca pielea aibe un aspect tânăr și luminos, și stilul de viață contează foarte mult, cu respectarea orelor de somn, renunțarea la fumat, hidratarea corespunzătoare, activitate fizică constantă, renunțarea expunerii la soare, plus îngrijirea pielii cu produse adecvate tipului de piele“, explica pentru wowbiz.ro, dr. Tatiana Tarciatu, medic dermato-venerolog Clinica Romgermed Tineretului.

Care este secretul tinereții nemuritoare a „reginei eleganței“

Vedeta arată de invidiat pentru vârsta respectabilă pe care o are, astfel că nimeni nu i-ar acorda 74 de ani. Frumusețea sa se datorează și tonusului bun pe care îl are, dar pentru care nu se abate de la un principiu înrădăcinat de-o viață.

Angela Similea, doamna muzicii ușoare românești
Angela Similea, doamna muzicii ușoare românești

Angela Similea va rămâne mereu un simbol al frumuseții și al simplității, iar pentru că multă lume o intreabă cum a reușit să cunoască rețeta tinereții fără bătrânețe, aceasta și-a dezvăluit, în sfârșit, secretul.

„Chiar dacă frumusețea vine din interior, dragi femeie, trebuie să avem grijă de tenul nostru și de pilea noastră încă de tinere. Nu țin diete stricte, dar nu am avut vicii niciodată în viața mea“, a mărturisit cântăreața.