Renunță Andreea Berecleanu la televiziune? Cu se va ocupa fosta prezentatoare Observator, după ce a părăsit Antena 1

Renunță Andreea Berecleanu la televiziune? Cu se va ocupa fosta prezentatoare Observator, după ce a părăsit Antena 1

Andreea Berecleanu a decis să plece de la pupitrul știrilor Observator, de la Antena 1, și a surprins pe toată lumea. Prezentatoarea de televizune a dat și o declarație despre acest eveniment care a suprins pe toată lumea.

Renunță Andreea Berecleanu la televiziune?

Andreea Berecleanu a făcut și o declarație în exclusivitate pentru revista Elle, despre plecarea sa.

„Dacă privesc inainte, am alegeri și planuri mai interesante decât politica editorială a unui grup dintr-o stație tv. Și când voi ieși mâine dimineață pe stradă, știu că pot privi pe oricine în ochi. Mi-am croit atât de corect și curat drumul acesta profesional din ultimii 30 de ani, încât am încotro. Acest „încotro” este generic. Dar e cel mai important”, a precizat pentru Elle Andreea Berecleanu.

Conform unor surse, motivul pentru care Andreea Berecleanu ar fi luat decizia de a pleca ar constitui faptul că, fiind an electoral, i-au fost impuse anumite cerințe legat de implicarea ei în emisiuni și știri cu tematică politică, electorală, cu care aceasta nu ar fi fost de acord.

Am stat 17 ani în Antena 1 pentru că nu am fost constrânsă în vreun fel. Astăzi drumurile noastre se despart. Nu voi accepta situații impuse. Sunt prezentator de știri de 27 de ani, sunt un jurnalist respectat atât de colegii de breaslă cât și de către public tocmai pentru că nu am dezamăgit, sunt un om corect și onest. Pot să dau și amănunte despre alegerea mea de a pleca dar cred că viața trebuie să-și urmeze cursul, la fel și profesia mea.

Renunță Andreea Berecleanu la televiziune? Cu se va ocupa fosta prezentatoare Observator, după ce a părăsit Antena 1
Renunță Andreea Berecleanu la televiziune? Cu se va ocupa fosta prezentatoare Observator, după ce a părăsit Antena 1

Voi fi alături milioanelor de oameni cu dragoste și respect mereu, sub diferite forme, și vă mulțumesc pentru toți acești ani. Mulți dintre voi, așa cum mi-ați spus oficial pe rețelele mele de Social Media sau în studiile de piață, dar și pe stradă, față în față, mă considerați un prieten al familiei dv și un jurnalist cu credibilitate. Ba mai mult, aceia dintre dv care nu erați telespectatori ai Antena 1, ați ales Observatorul de dragul meu. Această încredere înseamnă enorm pentru mine. Așa cum nu mă dezic de principiile mele, nu mă voi dezice nici de voi! Ne vom întâlni, cu siguranță! Cu dragoste, a voastră, Andreea”, este mesajul Andreei Berlecleanu, postat de contul de Instagram.

Cu se va ocupa fosta prezentatoare Observator, după ce a părăsit Antena 1

Cei de la Paginademedia.ro au aflat, în cele din urmă, cu ce își va umple timpul Andreea, după decizia de a pleca din echipa Observator – Antena 1. Conform celor declarate de vedetă, va rămâne în zona de comunicare și va lucra la proiectele pe care deja le are și va încerca să dezvolte și altele, alături de  grupului de clinici Cronos Med, fondat de dr. Constantin Stan.

”După ce în 2014, am lansat Estetica Premium, prima și singura platformă 360 de conținut premium, axat pe estetică, sănătate, frumusețe, tehnologie și inovație medicală, cu servicii de producție video, branding, PR digital și content marketing, mi-am propus să dedic și mai mult timp zonei de de comunicare. Mai ales în contextul în care sunt unul dintre influencerii și comunicatorii cei mai respectați din piață, dar și în acela în care deja în portofoliul Estetica Premium au intrat mai multe mărci în 2019 urmare a dezvoltării fără precedent a industriei estetice și a creșterii interesului pentru sănătate, frumusețe, artă.”, a declarat Andreea Berecleanu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI