Cum arăta Andreea Berecleanu, în urmă cu 10 ani, când a început să prezinte Observator la Antena 1. Era de-o frumusețe răvășitoare. Foto

Cum arăta Andreea Berecleanu, în urmă cu 10 ani, când a început să prezinte Observator la Antena 1

”Sunt prezentator de știri de 27 de ani, sunt un jurnalist respectat atât de colegii de breaslă cât și de către public tocmai pentru că nu am dezamăgit, sunt un om corect și onest”, așa se descrie Andreea Berecleanu în ultimul mesaj postat pe Instagram prin care se destăinuie publicului, legat de ieșirea sa de pe sticlă. Iar dacă de finalul apariției ei pe micile ecrane ne-am lovit ziua trecută, să vedem astăzi cum arăta prezentatoarea TV în urmă cu 10 ani, la începutul carierei sale la pupitrul Observatorului de la Antena 1.

Cum arăta Andreea Berecleanu, în urmă cu 10 ani, când a început să prezinte observatorul de la Antena 1

Andreea Berecleanu(44 de ani) a debutat în presă la 18 ani, la ”Cuvântul” și la ”România Liberă”, în 1993. Un an mai târziu, jurnalista a fost găsită la televiziune la SOTI ca reporter/redactor. A urmat un an de Antena 1, iar din 1995 până în 2003 a prezentat știrile la PRO TV. Din anul 2003, a revenit la Antena, prezentând Observatorul la ore diferite, precum 16 și 23. Andreea Berecleanu a prezentat întotdeauna știrile cu fostul ei soț, Andrei Zaharescu, fie că a fost vorba de Știrile PRO TV sau de Observatorul Antenei 1, din 1996.

Luna august a anului 2019 o găsește singură la jurnalele de știri. A fost primul moment din viața profesională a sa când s-a despărțit de Andrei Saharescu în jurnalele de știri. În prezent, soțul jurnalistei este doctorul Constantin Stan.

Era de-o frumusețe răvășitoare

Așadar, 17 ani de Antena 1 și 27 ca prezentator de știri. În tot timpul, Andreea a fost văzută în toate ipostazele pe sticlă. Culori diferite ale părului, diverse alegeri vestimentare, stiluri în conformitate cu vremurile. Cu toate acestea, ochii i-au rămas tot senini, nefiind mari diferențe între Andreea de acum 10 ani și cea din prezent.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI