Relație surpriză, după Exatlon. Foștii concurenți s-au cuplat, iar aceasta a fost prima apariție împreună

Relație surpriză, după Exatlon. Foștii concurenți s-au cuplat, iar aceasta a fost prima apariție împreună
Relație surpriză, după Exatlon. Foștii concurenți s-au cuplat!

S-au legat prietenii pe viață la „Exatlon România“, reality-show-ul difuzat la Kanal D, iar, de ceva vreme, și relații de iubire. Cine formează cel mai nou cuplu și unde s-au afișat cei doi pentru prima dată împreună, aflați în paragrafele următoare.

Cuplul surpriză al momentului. Foștii concurenți s-au afișat împreună

Gabriel, fratele lui Alex Nedelcu, și Diana Bulimar, zisă și „Didi“, formează cel mai nou cuplu din echipa extinsă a „Exatlon România“. Cei doi s-au afișat în noua formulă, de curând, la ziua de naștere a lui Mihai Berar, fost concurent în sezonul al treilea al emisiunii.

Pe data de 15 iulie, acesta a împlinit vârsta de 31 de ani și a dat un party ca în basme, care a ținut de miercuri până duminică, și s-a încheiat cu o reuniune la un grill-pub din Câmpia Turzii, un restaurant cu o teraspă special amenajată pentru iubitorii de sport.

Gașca „Exatlon“, reunită la petrecerea lui Mihai Berar

La aniversarea celui mai cunoscut jandarm de la „Exatlon“ au fost prezente nu mai puțin de 50 de persoane, printre care cunoștințe din copilărie, foști concurenți și jandarmi. De la party evident cu nu puteau lipsi cei mai buni prieteni ai lui Mihai, cei din Frăția Războinicilor: Alex Stoica și Gabriel Nedelcu, care a venit însoțit de noua iubită, Didi Bulimar, și ea concurentă în primul sezon al reality-show-ului.

„Am fost alături de Mihai timp de o săptămâna întreagă. M-am simțit perfect în Câmpia Turzii, revederea cu Mihai fiind cu atât mai făină cu cât nu ne mai văzuserăm încă dinainte de pandemie.

Ba mai mult, a fost ca și când aș fi fost și eu sărbătorit, grație surprizei pe care mi-a făcut-o iubita mea, care a conspirat cu Alex și cu Mihai, apărând inopinat vineri seară la party-ul la care eram“, a povestit Gabriel Nedelcu pentru click.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI