Petrecere mare în casa Puterea Dragostei! Ziua de naștere a Ramonei, sărbătorită ca la carte

Petrecere mare în casa Puterea Dragostei! Ziua de naștere a Ramonei, sărbătorită ca la carte
Ziua de naștere a Ramonei de la Puterea Dragostei, sărbătorită ca la carte

Ziua Ramonei nu a reușit pe deplin să potolească spiritele care au fost încinse încă de la începutul zilei de filmare. După ce blondina a avut parte de o petrecere ca la carte în casa Puterea Dragostei, alături de mesaje din partea celor de acasă, doi dintre concurenți nu s-au mai putut abține.

Petrecere în casa Puterea Dragostei de ziua Ramonei

Ziua de naștere a prins-o pe platourile de filmare! Ramona s-a bucurat departe de cei dragi de ziua ei, dar cu toate astea i-a avut alături pe prietenii pe care și i-a făcut în casa iubirii. Colegii de platou au surprins-o într-un mod foarte plăcut. Aceștia au complotat cu cei din staff și i-au organizat o petrecere de zile mari în casa fetelor. Cu toții au mâncat, s-au distrat, au felicitat-o și i-au fost alături atunci când a început să plângă de dorul copilului ei, la vederea mesajului video cu acesta.

  • Ella: Uite ce ți-am pregătit. Vă rog frumos….pune-ți odată ce i-am pregătit!

Bunica, părinții, băiețelul său și mulți alți prietenii i-au făcut un video în care i-au împărtășit cele mai frumoase urări de ziua ei. Cei mai mulți îi doreau să se reîntoarcă acasă și să rămână la fel de bună, calculată și caldă cu ceilalți oameni. Tânăra a început rapid să plângă la vederea celor dragi, mai ales că se află deja de luni bune în Turcia. Din păcate, la scurt timp după ce s-a „spart” petrecerea, Ligia și Philip au avut ceva de împărțit.

Distracția s-a transformat într-un scandal

Ligia: Mi-a devenit foarte antipatic, mai ales de când m-a jignit atunci fără motiv. Nu mi se pare normal să vorbești atât de urât. Nici nu vreau să le dau atenție prea multă, să zică ce vor și fiecare să creadă ce vrea. Eu când aud numele de Philip deja mă concentrez pe altceva, nu mă interesează.
Bianca: Vezi că voi doi vorbiți de două faze diferite!
Ligia: Nu dau curs glumelor altora!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI