Jador, decizie radicală în muzică. I-a șocat pe toți fanii: ‘Nu mai înțeleg nimic’

Jador, decizie radicală în muzică. I-a șocat pe toți fanii: ‘Nu mai înțeleg nimic’
Jador, decizie radicala in muzica

Face el ce face și tot ajunge în centrul atenției. Jador și-a șocat toți fanii cu ultima veste. Nimeni nu se aștepta la un asemenea anunț incredibil. Prietenii săi virtuali au fost extrem de dezamăgiți când au aflat vestea. Ce s-a întâmplat imediat după ce Jador s-a întors de la Survivor România.

Jador, decizie radicală în muzică

De când s-a întors de la Survivor România, fanii așteaptă ca Jador să-i surprindă cu o nouă piesă. Fostul Faimos din Republica Dominicană le-a dat o veste neplăcută admiratorilor săi. Se pare că acesta nu va lansa o nouă melodie prea curând, deoarece nu a găsit nimic care să aibă potențial, iar cântecele pe care le-a auzit nu l-au convins suficient de mult încât să le lanseze pe piață.

De o lună de zile umblu din studio în studio, la toate studiourile de manele, de muzică pop, de ce vreți voi, și nu am găsit o piesă mișto pe care aș vrea s-o scot în vara asta, așa că n-o să mai scot piesă până nu găsesc una tare, care să-mi placă”, le-a explicat Jador urmăritorilor săi de pe Instagram.

Se pare că industria muzicală actuală i-a dat bătăi de cap zdravene lui Jador, iar acum celebrul manelist se află într-un impas de zile mari:

Am găsit niște piese bune, una am cântat-o eu, după voia s-o cânte el … Nu mai înțeleg nimic din industria asta muzicală. Nu mai înțeleg nimic, așa că n-o să mai scot nicio piesă vara asta pentru că n-am găsit o piesă care să-mi placă”, a mai spus artistul.

Fanii lui Jador își numesc copiii după manelistul lor favorit

Admiratorii fostului concurent de la Survivor România se înmulțesc pe zi ce trece. După participarea sa la competiția din Republica Dominicană, Jador a câștigat inimile a milioane de români din toate colțurile României, creând un adevărat fenomen.

Artistul a povestit, de asemenea, că este asaltat cu zeci de mesaje în care unii părinți îi spun că și-au denumit bebelușul „Jador”, în semn de omagiu pentru cântărețul lor preferat.

„Am văzut și știu mai multă lume care și-a pus numele la copil Jador, chiar am primit mesaje multe, practic e un fel de nume nou, dar bă, nu știu dacă… dacă vă place așa mult de mine vă iubesc, mulțumesc mult”, a declarat fostul Faimos Jador pe rețelele de socializare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI