Bombă în televiziune! Cristina Ciobănașu nu va mai juca în serialul „Sacrificiul” de la Antena 1?

Bombă în televiziune! Cristina Ciobănașu nu va mai juca în serialul „Sacrificiul” de la Antena 1?
Bombă în televiziune! Cristina Ciobănașu nu va mai juca în serialul "Sacrificiul" de la Antena 1?

Cristina Ciobănașu nu va mai juca în serialul „Sacrificiul” de la Antena 1?

Cristina Ciobănașu ar renunța la noul sezon din Serialul ”Sacrificiul”, de la Antena 1. Acum, iubita lui Vlad Gherman are o cu totul altă parteneră în film, pe nimeni alta decât celebra Mădălina Bellariu, care a apărut în film alături de Jude Law. Actrița nu scrie negru pe alb că nu va mai juca sigur în acest nou proiect, dar nici nu neagă cu vehemență. Reamintim că este pentru prima dată când se întâmplă ca Vlad Gherman să aibă o altă parteneră de film, dat fiind faptul că a recunoscut că este geloasă și nu suportă să-l vadă sărutându-se cu alte actrițe.
Cristina Ciobănașu, alături de Vlad Gherman și Mădălina Bellariu
”Am primit foarte multe mesaje în legătură cu apariția mea sau mai bine zis cu “dispariția” mea din sezonul doi ? Nu vreau să mă lungesc cu vorba, dar vă rog să mă credeți când vă spun că sunt extrem de fericită să lucrez cu @madalinabellariu . E super talentată, super frumoasă, iar povestea personajului pe care îl interpreteaza o să vă emoționeze din prima clipă și o să vă facă să vă îndragostiți de ea! Pe Amza deja l-a vrăjit, pe bună dreptate! ? Vlad rămane lângă mine, iar Amza…?”, a scris Cristina Ciobănașu pe contul de Facebook.

Se axează pe studii

Mai mult decât atât, în prezent, Cristina Ciobănașu vrea să se axeze pe studii, aceasta fiind chiar în plină sesiune:
Oficial a început sesiunea! ?Examenele bat la ușă iar eu nu vreau să o deschid! ?? Se poate? ? #mood”, a scris actrița cu puțin timp în urmă.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI