Cristina Ciobănașu, împreună cu alt bărbat. Vlad Gherman va suferi după ce va vedea imaginile astea

Cristina Ciobănașu, împreună cu alt bărbat. Vlad Gherman va suferi după ce va vedea imaginile astea
Cristina CIobănașu surprinsă cu un alt bărbat

Unul din cele mai iubite cupluri, în urmă cu patru luni își anunțau separarea. Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman decideau la acel moment să meargă fiecare pe drumul lui. Vlad a recunoscut că i-a fost greu să treacă peste această situație. De cealaltă parte însă, Cristina Ciobănașu se pare că a trecut mai repede peste moment. Recent tânăra actriță a fost surprinsă în compania altui bărbat.

Vlad și Cristina, la patru luni de la separare

Tânărul cuplu format din Cristna Ciobănașu și Vlad Gherman, a fost unui din cele mai iubite cupluri de fani. Împreună încă de pe vremea filmărilor la producțiile tv în care au jucat, cei doi împărtășeau cu fanii fiecare moment al relației.

Numai că, luând  prin surprindere pe toată lumea, în urmă cu patru luni se separau. Fiecare dintre cei doi, într-un fel sau altul, recunoșteau acest lucru. Ulterior au încercat să treacă peste această decizie. Se pare că Vlad nu a trecut cu bine peste despărțirea de Cristina Ciobănașu, recunoscând recent situația.

„Pentru mine a fost foarte greu la început, aproape imposibil. Nu aş fi crezut că îi voi putea fi din nou prieten Cristinei. Parcă mă întorsesem în 2011, când eram doar prieteni. Aveam o presiune constantă a amintirilor frumoase construite în aceşti 9 ani. Dn cauza asta îmi era greu să o privesc ca pe o amică…

Dar, uite că viaţa m-a contrazis. Se poate să rămâi prieten cu fosta ta iubită chiar şi după 9 ani de relaţie. Da, mai avem amândoi momente când picăm, dar… încă e proaspăt evenimentul ăsta şi o să mai avem nevoie de timp pentru a ne vindeca definitiv.”, declara Vlad Gherman.

Cristina CIobănașu surprinsă cu un alt bărbat

Deși, imediat după separare, Cristina spunea că a trecut greu peste moment, astăzi lucrurile par a sta cu totul altfel. Zilele acestea Cristina Ciobănașu a fost surprinsă de paparazii SpyNews.ro, în compania unui alt bărbat.

Momentul a fost imortalizat de paparazzi într-unul din cluburile din Capitală, chiar în acest weekend. Nu se știe exact cine este misteriosul partener al tinerei, dar apropierea dintre cei doi dă semne că ar fi mai mult decât o simplă întâlnire.

Rămâne să vedem dacă, în cele din urmă, personajul misterios era doar un amic sau este noul bărbat din viața tinerei actrițe. Cât despre fostul partener, Cristina Ciobănașu declara că „este un om capabil să iubească persoana de lângă el mai mult decât pe el însuși”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI