Regulilele de la care Ianis Hagi nu s-a abătut niciodată. Acestea sunt cele 9 porunci ale lui Hagi

Regulilele de la care Ianis Hagi nu s-a abătut niciodată. Acestea sunt cele 9 porunci ale lui Hagi
Care sunt cele noua reguli de la care Ianis Hagi nu s-a abatut niciodata

Fiul lui Gică Hagi calcă pe urmele celebrului său tată. Mijlocașul de 22 de ani a ajuns pe prima pagină a celor mai important publicații de sport, după ce a fost omul meciului în partida Rangers – St. Johnston. Care sunt regulilele de la care Ianis Hagi nu s-a abătut niciodată. Acestea sunt cele nouă porunci ale lui Hagi.

Regulilele de la care Ianis Hagi nu s-a abătut niciodată

Cariera lui Ianis Hagi este în plină ascensiune, iar fiul regelui fotbalului românesc pare să aibă lumea sportului la picioarele sale. După ce a devenit omul meciului în partida celor de la Rangers FC împotriva echipei St. Johnston, Ianis Hagi a primit o mulțime de laude din partea celor mai importante publicații din lume, printre care și postul britanic BBC. Fanii de pe Twitter îl numesc „prințul” iar tatăl său nu putea fi mai mândru. Cu toate acestea, Gheorghe Hagi nu se lasă copleșit de emoții și își sfătuiește fiul să muncească în continuare, susținându-l din umbră.

Nu e de mirare că Ianis Hagi are o disciplină impecabilă, având în vedere că a fost crescut într-un ritm spartan de către fostul star al  Generației de Aur. Internaționalul român în vârstă de 22 de ani are câteva reguli sfinte de la care nu se abate niciodată. Când Gică Hagi a înființat Academia de Fotbal Gheorghe Hagi din Ovidiu în 2009, fostul căpitan al echipei naționale a României le-a asigurat jucătorilor săi cazare la hotel și le-a impus un set de reguli stricte, pentru a-i disciplina și a se asigura că vor învăța tot ce trebuie pentru a fi un bun fotbalist.

Care sunt cele nouă porunci ale lui Hagi

Acestea sunt regulilele de la care Ianis Hagi nu s-a abătut niciodată, conform celor de la ziare.com:

  1. Jucătorul acestui club este un model pentru sute de copii din Academia de Fotbal Gheorghe Hagi
  2. Să fii jucătorul acestui club este o onoare, care trebuie reflectată permanent în orice acțiune sportivă și în viața privată. Imaginea ta personală este imaginea clubului.
  3. Este obligatorie prezența în hotel până la orele 23.00 a jucătorilor seniori, aparținând echipei a doua a clubului, cu excepția zilei libere
  4. Este interzisă prezența în cluburi de noapte, baruri, discoteci și cazinouri.
  5. Este interzisă utilizarea telefonului mobil la masă, ședințe și plimbări comune.
  6. Se vor respecta orele de masă și odihnă. Nu se pot face comenzi de mâncare și băutură în afara orelor de masă.
  7. Interzis pariurilor/jocurilor de masă/noroc (rummy, domino, cărți, etc)
  8. Este interzisă introducerea în hotel a persoanelor străine
  9. Orice abatere de la acest regulament va fi amendată, iar abaterile repetate pot duce la excluderea din lot.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI