Ianis Hagi a primit o veste teribilă în Scoția. Anunțul de ultim moment, cine vine la Glasgow

Ianis Hagi a primit o veste teribilă în Scoția. Anunțul de ultim moment, cine vine la Glasgow
Ianis Hagi joaca la Rangers

Ianis Hagi a primit o veste teribilă în Scoția. Anunțul de ultim moment. Cine vine la Glasgow, citiți în rândurile de mai jos.

Schimbări la Rangers, echipa lui Ianis Hagi. Se anunță vremuri grele pentru internaționalul român

Ianis Hagi, veste teribilă în Scoția, scrie playsport.ro. A fost făcut un anunț de ultim moment despre cine vine în Scoția.

Se anunță vremuri grele pentru Ianis Ianis în Scoția, chiar dacă rivala Celtic este foarte departe de liderul din Scoția. 23 de puncte despart pe Celtic de rivala Glasgow Rangers, iar acum echipa lui Ianis Hagi are cale liberă spre titlu în Scoția. Admiratorii alb-verzilor sunt deznădăjduiți de faptul că supremația lor în Scoția este gata să se încheie.

Șefii lui Celtic caută soluții

Astfel, șefii clubului caută soluții pentru a reveni cât mai repede în top, iar clubul este hotărât să copieze rețeta rivalilor de la Rangers.

Dacă Rangers a înregistrat succes cu un manager tânăr din Anglia, cei de la Celtic se gândesc serios să adopte aceeași soluție. În acest sens, șefii clubului au ales deja un înlocuitor pentru Neil Lennon. Este un nume mare din Premier League.

Frank Lampard n-a rezistat mult la Chelsea

Aventura lui Frank Lampard la Chelsea s-a încheiat mai repede decât credea multă lume din fotbal. Managerul englez a reușit un prim sezon foarte bun la londonezi, unde, alături de o echipă tânără, a reușit partide excelente. Chelsea a prins astfel primele 4 locuri și a jucat finala Cupei Angliei, fără să fi făcut niciun transfer.

Problemele au apărut în vara lui 2020. Clubul Chelsea a investit 250 de milioane de euro în transferuri și a adus vedete precum Havertz, Timo Werner sau Zyech.

Frank Lampard nu va sta mult pe dreapta

Din nefericire, au crescut și pretențiile și Frank Lampard nu a avut timp să integreze rapid noile achiziții în echipă. Astfel, rezultatele n-au fost cele dorite, iar Frank Lampard a plătit cu postul.

De asemenea, presa din Marea Britanie anunță că managerul nu va rămâne mult timp fără job.

Stec Bruce are zilele numărate la Newcastle

Managerul Steve Bruce nu mai are nici el viață lungă la clubul Newcastle. Clubul este în luptă la retrogradare, iar jocul neinspirat i-a mâniat groaznic pe fani. Frank Lampard ar putea reprezenta soluția ideală pentru Newcastle, dacă patronul Mike Ashley va decide să se despartă de Steve Bruce.

De asemenea, o altă variantă vehiculată, însă, o reprezintă Celtic. Neil Lennon a fost confirmat din nou, însă este foarte greu de crezut că la vară va mai rezista pe banca scoțienilor. Aceasta ar putea fi soluția ideală pentru managerul din Anglia.

Frank Lampard ar putea face minuni la Celtic

Celtic și Rangers sunt cluburi uriașe, cu foame de trofee și mulți fani. În plus are exemplul lui Steven, la Rangers. Este presiune, dar dacă i s-ar acorda timp, Frank ar putea face lucruri excelente la Celtic.

Este presiune mare, dar lui îi place asta. Nu se compară cu ce a aavut la Chelsea”, a declarat Darren Bent, fostul atacant al Angliei.