Cine sunt cei 10 finaliști din sezonul 10 Românii au Talent. Concurenții care au primit Golden Buzz în 2020

Marea finală a emisiunii „Românii au Talent“ se apropie cu pași repezi și va avea loc vineri seară. Din cauza crizei pandemice formatul show-ului va fi total schimbat și se va desfășura în condiții speciale. Susținătorii finaliștilor nu vor putea fi prezenți în culise, iar talentații României nu se vor putea bucura de ropotele de aplauze ale acestora.

Cum se va desfășura marea finală Românii au Talent

Marea finală a schow-ului de talente se va numi „Finala de acasă“, iar cei zece finaliști își vor susține numerele din propriile locuințe, în timp ce momentele lor vor fi prezentate de Smiley și Pavel Bartoș, tot din intimitatea sufrageriilor personale. Cei care vor juriza cu telefonul în față vor fi, ca și până acum: Andra, Mihai Petre, Andi și Florin Călinescu.

„Din punct de vedere tehnic, va fi nebunie. Imaginați-vă că la un moment dat, când va începe votarea sau la anunțarea rezultatelor, pe ecran vor fi mai multe imagini cu jurații, toți concurenți, prezentatorii. Va fi o provocare, ceva nou, original, surprinzător“, au declarat surse pentru click.ro.

Cei 10 finaliști ai sezonului 10 al show-ului de talente

Așadar, iată lista celor 10 finaliști ai sezonului 10 „Românii au Talent“:

  1. Siena Vușcan, fetița de 10 ani pasionată de cultura chineză, care a primit de la Andra Golden Buzz. Copila i-a cucerit pe cei patru jurați din prima clipă interpretând o melodie militărească din China, și purtând uniforma de luptă a armatei chineze.
  2. Sara Ardelean, o altă fetiță de 10 ani care a reușit să ia Golden Buzz, șocând prin profesionalismul și mimica pe care a avut-o în timp ce dansa. La momentul ei, Mihai Petre a izbucnit în lacrimi.
  3. Aura Marcu, stewardesa cu voce de aur. Femeia în vârstă de 34 de ani a cucerit definitiv inimile juraților prin interpretarea sa deosebită. Aura cântă muzică clasică, iar la auzul ei Florin Călinescu a stat cu ochii închiși pentru a simțit fiecare vers al melodiei.
  4. Mihai Țigaret, geniul la pian. Băiatul în vârstă de 13 ani se numără printre tinerii pianiști confirmați din România, și care a obținut deja numeroase premii la concursuri naționale, regionale și locale. Posesor al unui talent prețios, băiatul vrea să își dea doctoratul când va împlini 14 ani.
  5. Daria Maria Călugăru, blondina dansatoare pe hoverboard care a impresionat pe toată lumea. Micuța i-a luat pe toți prin surprindere cu mișcările și coregrafia sa fără cusur, iar pe Smiley l-a șocat de-a dreptul.
  6. Theodor Marcu, un băiețel de 6 ani care vrea să ajungă „geniul tuturor lucrurilor“. Talentul său: face calcule japoneze. Deși e clar că îi place matematica, el spunea că e îndrăgostit și de muzică, iar gimnastica îl relaxează. „Mi-aș dori să ajung la Mozart, ca Beethoven, Schubert“, mai declara micuțul.
  7. Gennady Tkachenko-Papizh, rusul de aur. Bărbatul în vârstă de 56 de ani a electrizat întreaga audiență cu „harul“ său. „Am iubit muzica dintotdeauna. Mi-am descoperit talentul, încă de pe vremea când eram copil. Sper să pot oferi o prestație cât pentru o viață!“, declara Gennady.
  8. Erno Varga, primul concurent care a luat Golden Buzz. Tânărul de 31 ani din Oradea are talent cu carul, dar, din nefericire, se trage dintr-o poveste tristă de viață. Tânărul a locuit până la 18 ani în orfelinate, ca mai apoi să fie nevoit să înfrunte viața nedreaptă.
  9. Radu Palaniță, bărbatul care a ridicat sala în picioare cu vocea sa impresionantă. De meserie mecanic auto, talentatul concurent a fost extrem de surprins de emoțiile pe care le-a provocat numărul lui.
  10. Duo Maintenant, trupa formată din Ludivine Furnon Perso și Nicolas Besnard. Cei doi au avut o prestație remarcabilă pe scena emisiunii „Românii au Talent“ impresionând atât jurații, cât și spectatorii prezenți în sală.

Cine credeți că va fi marele câștigător?

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI