Ce va face prezentatorul de la Survivor, după ce se termină emisiunea. Dan Cruceru a explicat unde va pleca

Ce va face prezentatorul de la Survivor, după ce se termină emisiunea. Dan Cruceru a explicat unde va pleca
Ce va face prezentatorul de la Survivor, după ce se termină emisiunea. Dan Cruceru a explicat unde va pleca

După patru luni de lupte, foame și dor în Republica Dominicană, Survivor România ajunge la final, în această sâmbătă. Emoții mari sunt mai mult pentru concurenții rămași în lupta pentru marele premiu de 250.000 de lei, căci gândurile prezentatorului emisiunii sunt la vacanță. Dan Cruceru a povestit, într-un interviu pentru Libertatea, unde visează să ajungă în următoarea perioadă de relaxare, imediat ce reality-show-ul de la Kanal D se va fi încheiat.

Dan Cruceru, despre planurile de după Survivor

Survivor România se pregătește de bătălia finală. Desemnarea câștigătorului competiției de la Kanal D va avea loc, în direct, pe 30 mai, când telespectatorii vor decide, prin vot, victoriosul. În concurs au mai rămas Lola Crudu, Elena Ionescu, Emanuel Neagu și Iancu Sterp.

Până atunci, gazda reality-show-ului a povestit că experiența de a fi la cârma unui astfel de concurs nu poate fi descrisă în cuvinte. Cruceru a dezvăluit și că emisunea este o provocare chiar și din postura de prezentator, fiind, de asemenea, departe de familia și înfruntând neplăcerile plaiurilor exotice.

„În fiecare dimineața îmi beam cafeaua cu ei, datorită diferenței de fus orar. Mă trezeam la 7, 8 dimineața, ora din Dominicană, și, timp de jumătate de oră, eram în videocall. I-am văzut zilnic, uneori, în funcție de program, și de două ori pe zi. Da, nu am fost concurent, dar Republica Dominicană m-a provocat și pe mine, ca prezentator”, a povestit prezentatorul Survivor.

Unde va pleca în vacanță

Cât despre ce planuri are în minte după Survivor, moderatorul a spus că nu se gândește la o vacanță de lux, dată fiind și perioada în care ne aflăm, așa încât o vacanță la soacra sa, la Galați, ar fi de ajuns.

„Prichindeii mei au nevoie de atenția mea, de creativitate, și vom face și petreceri în curte, cu cortul, sau vom pune cortul în mijlocul casei. Mi-e dor să-i urc în mașină, soția în dreapta, copiii în spate și să conduc, să batem țara în lung și lat, dar vom vedea. Sincer, o vacanță la soacra mea, la Galați, începe să mi se pară interesantă”, a completat Dan Cruceru.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI