Ultima oră! Gabriela Firea, infectată cu Covid-19: „Toți din casă suntem vaccinați cu 3 doze”. Cum se simte fostul edil

Ultima oră! Gabriela Firea, infectată cu Covid-19: „Toți din casă suntem vaccinați cu 3 doze”. Cum se simte fostul edil
Gabriela Firea, fost edil al Capitalei

Fostul primar general al Capitalei a anunțat cu puțin timp în urmă că este infectat cu Covid-19, deși este vaccinat cu trei doze. Potirvit Gabrielei Firea, atât ea, cât și adulții din familia sa au fost imunizați cu cele trei doze, iar acest lucru pare să aibă efect în privința evoluției bolii.

Gabriela Firea își cere scuze pentru absența sa

Într-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook, Gabriela Firea își cere scuze pentru absența de astăzi din Parlament, însă motivul pentru care nu poate ajunge este unul serios, mai exact, infecția cu Covid-19. Deși s-a vaccinat, fostul edil nu a scăpat neinfectată, dar din fericire, boala pare să fie una fără simptomatologie grea.

Acesta a explicat faptul că era la curent cu posibilitatea infectării în ciuda vaccinului, însă a dorit ca imunitatea sa să fie puternică în cazul în care inevitabilul se va produce.  În ciuda faptului că nu militează pentru constrângerea abuzivă cu privire la vaccinare, Gabriela Firea îi roagă pe cetățeni să se informeze cu atenție din surse sigure și să ia decizia cea mai bună pentru sănătate.

„Absentez motivat de la dezbaterea și votul de azi din Parlament asupra programului guvernamental și listei miniștrilor premierului desemnat Dacian Cioloș. Deși chiar azi împlinesc trei săptămâni de la cea de-a 3-a doză de vaccin, în urma unui test am aflat că sunt pozitivă. Forma este una ușoară și așa sper să rămână. Toți din casă suntem vaccinați cu 3 doze : soțul, mama, apropiații dar acum suntem pozitivi.

Știam că vaccinul nu ne protejează de o posibilă contaminare, dar ne-am dorit să imunizăm organismul pentru a se apăra mai eficient de boala. Ceea ce se întâmplă deja.

Nu sunt eu în măsură să dau sfaturi, recomandări, îndemnuri. Militez pentru respectarea opiniei și alegerii fiecărei persoane. Și sunt împotriva constrângerilor abuzive.

Vă rog doar să vă gândiți, să vă sfătuiți cu cei în care aveți încredere, să citiți și să luați cea mai corectă decizie în această perioadă grea.

În fața bolii, toți suntem egali. Exact ca în fața lui Dumnezeu. De-a lungul timpurilor, Dumnezeu este cel care a îngăduit descoperirea, de către lumea științifică, a numeroase tratamente care au eradicat boli mortale. Deci, reflectați…”, și-a început politicianul mesajul.

„Întotdeauna am avut încredere în medicină!”

În continuare, fostul primar a avut numai cuvinte de laudă la adresa multor medici, susținând că are încredere deplină, atât în medici, cât și în Dumnezeu. Aceasta a profitat de ocazie pentru a le mulțumi încă o datămedicilor care au vindecat-o de boala grea de care a suferit.

„Marele teolog Nicolae Steinhardt spunea : “Creştinismul neajutorat şi neputincios este o concepţie eretică, deoarece nesocoteşte îndemnul Domnului (Matei10, 16: „Fiţi, dar, înţelepţi ca şerpii şi nevinovaţi ca porumbeii”) şi trece peste textele Sfântului Pavel (Efes. 5, 17: „Drept aceea, nu fiţi fără de minte”; II Tim. 4, 5: „tu fii treaz în toate…”, 1, 8: „să fie… treaz la minte” şi, îndeosebi, I Cor.14, 20: „Fraţilor, nu fiţi copii la minte; ci la răutate fiţi copii, iar la minte fiţi oameni mari”).

Noi suntem o familie creștin ortodoxă practicantă și îi mulțumim în fiecare zi lui Dumnezeu pentru darurile din viața noastră : credința, copiii, sănătatea, prietenii iubitori și sinceri. Înainte de toate deciziile importante ne rugăm și postim.

Îi mulțumim și acum Bunului Dumnezeu că suntem bine, situația noastră medicală este sub control și în câteva zile ne vom întoarce la activitățile obișnuite. Întotdeauna am avut încredere în medicină!

Am trecut, așa cum știți, printr-o boală rară, extrem de grea. Medici minunați din România, cu har și credință în Dumnezeu, m-au salvat. Ei înșiși aveau icoane cu Iisus Hristos și Maica Domnului în cabinete. M-am lăsat pe mâna lor și s-a dovedit că am luat decizia cea mai bună. M-au renăscut”, a adăugat aceasta

Gabriela Firea, critici dure cu privire la gestionarea pandemiei

În final, politicianul și-a îndreptat atenția către colegii din Parlament, care au dat dovadă de o gestionare nepotrivită a pandemiei, acuzându-i pentru bilanțurile negative care se înregistrează astăzi.

„Ce-aș fi spus azi de la tribuna Parlamentului, dacă puteam participa la ședința comună?

Că este mare păcat pentru eforturile făcute anul trecut de către toți românii, în lupta cu pandemia. Că s-a compromis aproape toată munca, pentru două luni de vară în care nimeni, dar nimeni dintre cei care aveau puterea deciziei nu a pregătit valul 4. Se știa că vine.

Peste tot în lume s-au luat măsuri, s-au făcut stocuri de medicamente – și pentru spitale, pentru formele severe, și pentru farmacii, accesibile bolnavilor cu forme ușoare și medii -, s-au dotat secțiile ATI, s-au făcut campanii de explicare a vaccinării, a fost o muncă de echipă : guvernanți-cetățeni, care acum dă roade. Puține îmbolnăviri, puține cazuri grave.

Noi suntem din nou fruntași în topurile negative, pentru că am avut a vară de inconștiență politică și administrativă!

La noi se dă mereu vina pe cetățeni. Doar ei sunt vinovați, că nu respectă “reguli”. Cei mari și tari sunt neprihăniți. Așa cred ei! Istoria le va dovedi contrariul! Azi, din păcate, toți cei care au fost timp de 2 ani la putere merită o bilă neagră. Și să-i ținem minte!

Vă doresc sănătate, înțelepciune, protecția divină a Maicii Domnului!❤️ Doamne-ajută!🙏”, a scris în închiere, Gabriela Firea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI