Gigi Becali tună și fulgeră: ”Schimbați, bă, regulamentul că o să îi omorâți”

Gigi Becali tună și fulgeră: ”Schimbați, bă, regulamentul că o să îi omorâți”
Becali, amenințări uriașe

Gigi Becali vine cu amenințări pentru Gino Iorgulescu și Răzvan Burleanu. Celebrul latifundiar susține că o să le facă plângeri penale. Afaceristul este extrem de nemulțumit și vrea schimbarea regulamentului.

Gigi Becali, mesaj dur pentru Iorgulescu și Burleanu

Gigi Becali își strigă nemulțumirile. Acesta a dezvăluit pentru ProSport că nu se poate ca jucătorii care sunt vaccinați să nu mai fie obligați să se testeze. Este bine cunoscut faptul că și cei vaccinați cu serul împotriva-COVID-19 se pot infecta.

Acestuia îi este teamă că în cel mai scurt timp o să avem din nou un alt „caz Patrick Ekeng” în fotbalul românesc. Patronul FCSB le cere lui Răzvan Burleanu și Gino Iorgulescu să se implice personal în schimbarea regulamentului.

Dacă modificările nu vor fi făcute în viitorul apropiat, latifundiarul susține că președintele FRF și conducătorul LPF urmează să primească plângeri penale din partea sa. FCSB va întâlni în cursul zilei de sâmbătă, de la orele 20:30, pe cei de la CS Mioveni. roș-albaștri nu vor fi conduși de Edi Iordănescu pentru că antrenorul este infectat cu COVID-19.

În aceeași situație se află și unele persoane din staff-ul său, dar și portarul Cătălin Straton. Gigi Becali este extrem de supărat pe actualul regulament și a dezvăluit că intenționează să acționeze dacă lucrurile nu se vor schimba.

„Voi sunteți în toate mințile?”

„Asta este viața și trebuie să trecem și prin Covidul ăsta, dar nu poți să faci în așa hal regulamentul. De aproape doi ani o ținem în circul ăsta, că ăsta nu mai este un fotbal normal. Dacă ai vaccin făcut nu mai mai trebuie să te testezi, nu? Voi sunteți în toate mințile? Îi întreb și eu pe Burelanu, Gino și pe ministru.

Ce o să faceți voi, că nu o să mai dureze mult, și o să vedeți că o să apară un nou caz Ekeng la noi. Ce o să faceți atunci? Iar mie dacă îmi va muri, Doamne ferește!, vreun fotbalist de la FCSB nu o să îi iert în viața mea pe Burleanu, Gino Iorgulescu și pe ministru. Schimbați, bă, cât mai este timp regulamentul că o să îi omorâți pe fotbaliști. Vor face aia infarct pe teren.

Dar, lasă că o să le fac eu plângeri penale lui Burleanu și Gino, nu o să îl las nici pe ministru. Către ăia de la minister am făcut deja un demers. Dar testați, bă, toți jucătorii înainte de meciuri.”, a declarat afaceristul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI