Regula de aur pe care o respectă Kate Middleton pentru a avea o siluetă perfectă. Asta mănâncă în fiecare dimineaţă

Regula de aur pe care o respectă Kate Middleton pentru a avea o siluetă perfectă. Asta mănâncă în fiecare dimineaţă
Regula de aur pe care o respectă Kate Middleton pentru o talie de viespe.

Kate Middleton este una din cele mai plăcute figuri publice. De asemenea, ea este și cea mai iubită persoană din Casa Regală a Marii Britanii. Soția Prințului William a fost de multe ori complimentată de diverși specialiști pentru imaginea sa atent studiată și pentru eticheta de la care nu se abate niciodată. De asemenea, majoritatea doamnelor și domnișoarelor au observat silueta de vis pe care o are. Cum reușește să se mențină în formă după cele trei sarcini?

Cum se menține în formă Kate Middleton: regula de aur pe care o respectă

Majoritatea oamenilor au văzut de-a lungul timpului că soția Prințului William are un stil impecabil. Aceasta a surprins de fiecare dată cu piesele vestimentare elegante alese care s-au potrivit extraordinar cu silueta ei de vis.

Desigur că în tot acest timp doamnele și domnișoarele s-au întrebat cum reușește Kate să se mențină la măsurile fantastice cu care se mândrește după cele trei sarcini.

Soția moștenitorului la tron respectă o regulă strică chiar de la primele ore. Mai exact, ea consumă în fiecare dimineață același preparat. Viitoarea Regină a Marii Britanii este foarte cumpărată atunci când vine vorba despre stilul alimentar.

Cea din urmă mănâncă mai mult fructe și legume, iar la micul dejun își prepară un terci cu fulgi de ovăz, care este o sursă de fier, proteine, carbohidrați și fibre.

Preparatul nutritiv este mai apoi urmat de un suc de fructe sau legume în care se află de cele mai multe ori: spanac, spirulină și kale. Aceasta mănâncă la prânz un curry de linte sau o salată de pepene roșu cu brânză feta și avocado, iar la cină alege pui la cuptor sau paste, pizza ori deserturi pe care le servește alături de copii.

Ce mănâncă între mese?

De asemenea, Kate are și câteva gustări de-a lungul zilei care sunt formate din: nuci, fructe sau legume proaspete, iar la ultimele ore din zi preferă să bea un pahar de gin tonic sau tonic tripple alături de Prințul William.

Desigur că pe lângă mâncarea sănătoasă, Kate Middleton are și activități care să o ajute să fie mereu în formă. Mai exact, ea face în mod constant sport: aleargă, merge la spinning, face yoga, ridică greutăți și uneori abordează și antrenamente foarte solicitante de forță.

Cea din urmă adora mișcarea încă din liceu, moment în care era căpitanul echipei feminine de hockey. De asemenea, acum este la fel de activă chiar dacă are o agendă încărcată.

Urmăriți Playtech.ro și pe