Regretul pe care îl are Maia Morgenstern chiar înainte de 60 de ani. Te va surprinde (exclusiv)

Regretul pe care îl are Maia Morgenstern chiar înainte de 60 de ani. Te va surprinde (exclusiv)
Cel mai mare regret pe care îl are Maia Morgenstern

Maia Morgenstern este una dintre cele mai apreciate și cunoscute actrițe din România. Ajunsă la aproape 60 de ani, vedeta are o carieră longevivă și de succes, însă nu se teme de momentul pensionării.

Ce regret are Maia Morgenstern

Actrița va împlini duminica aceasta frumoasa vârstă de 60 de ani, vârstă la care mulți se pensionează sau sunt aproape de pensionare. Cu toate acestea, Maia Morgenstern nu se teme de acest moment firesc al vieții.

„Nu mă sperie în niciun caz pensionarea. Nu ar avea de ce! E o perioadă firească a vieții, așa cum e, să spunem, și majoratul. Atunci când va sosi, voi face un pas în spate. Glumind puțin, aș spune că în acest fel las locul altora mai tineri, că tot există în breasla noastră acuza asta, cum că celor tineri nu li se oferă prea multe șanse”, a declarat îndrăgita artistă pentru impact.ro.

Ziua actriței este 1 mai, Ziua Muncii, iar de cele mai multe ori, s-a nimerit ca actrița sa muncească în această zi. Ei bine, la fel va fi și anul acesta. Maia Morgenstern va urca pe scena Teatrului Național, în spectacolul „Casa de la Țară”.

Maia Morgenstern spune că există ceva legat de ziua ei pe care nu-l va uit niciodată, ceva legat de mama ei, un cadou pe care i-l făcea în fiecare an.

„Mama a încercat mereu să-mi marcheze ziua. Și când aveam ani mai buni, și când nu. Dar cel mai mult îmi lipsește prăjitura pe care mi-o făcea în fiecare an. E vorba despre un tort special cu foi Lica, pe care îl prepara fie cu cremă de caramel, fie cu nuci trecute prin mașina de tocat și mai apoi amestecate cu unt și cacao ce se transforma într-o spumă foarte gustoasă. De când a plecat mama din această lume, a plecat și tortul acela. Îmi este tare dor de el!”.

Copiii actriței, pe urmele mamei lor

Actrița primește mii de mesaje de „la mulți ani” de ziua ei, însă un singur mesaj i-a rămas în minte. Este vorba despre o urare pe care a preluat-o de la tatăl ei, de când era mai mică.

„Tata ne spunea mereu ‘Sănătate și voie bună!’ . Cu siguranță nu e cel mai filosofic salut, sau mai profund, dar mi se pare extrem de actual, fiindcă trăim vremuri în care observ încă un număr mare de conaționali mohorâți, marcați poate prea mult de greutățile vieții. Așa că vi-l împrumut și vouă, ca să încercăm împreună să ne mai destindem!”, sună unul dintre mesajele de suflet transmise de actriță prin intermediul impact.ro.

Maia Morgenstern este foarte mândră de cei trei copiii ai ei. Doi dintre aceștia, Tudor și Eva, au jucat în același timp pe scenă cu Maia. Totul s-a întâmplat în Iași, în spectacolul „Maitreyi”, inspirat după opera lui Mircea Eliade. Ana, cel de-al treilea copil, a ales o carieră în psihologie.