Regina Elisabeta a avut amant? Bărbatul secret din viața ei a fost descoperit

Cum arata cel despre care s-a spus ca ar fi fost amanatul reginei Elisabeta in tinerete

Despre flitrurile și presupusele aventuri amoroase ale Prințului Philip, soțul Reginei Elisabeta a Marii Britanii, s-a tot vorbit. Dar mult mai puțin s-a spus despre o așa-zisă slăbiciune pe care Regina a avut-o toată viața pentru un anumit prieten din copilărie.

Regina Elisabeta a avut amant?

Este vorba despre Lordul ”Porchie” Porchester, managerul de curse de cai al reginei, dar şi un bărbat care împărtăşea pasiunea suveranei pentru tot ce înseamnă creşterea cailor de curse. În plus, acest lord se număra printre puţinele persoane care o puteau contacta pe regină direct şi nu prin secretarii ei. Însă această legătură apropiată a Elisabetei cu Porchie a fost privită mereu cu suspiciune de către opinia publică, doar că familia regală a ignorat total aceste bârfe.

Cu toate acestea, se spune că apropierea celor doi pasionaţi de cai l-ar fi enervat, la vremea respectivă, chiar şi pe Prinţul Philip, soţul Reginei Elisabeta, cu atât mai mult cu cât au apărut zvonuri la vremea aceea că Porchie ar fi, de fapt, tatăl celui de-al treilea născut al lui, și anume, Prinţul Andrew.

Dar adevărul este că Regina şi prietenul ei special se cunoșteau încă din copilărie, iar lordul s-a numărat printre tinerii cu care Elisabeta a flirtat, atunci când a debutat în societate. De altfel, una dintre fostele ei doamne de companie a declarat pentru presa din Londra că Regina chiar îl găsea atrăgător pe Porchie.

Dar într-un final, Porchie s-a căsătorit, la rândul lui, în anul 1956, devenind tatăl a trei copii. Pe unul dintre aceştia l-a nășit chiar Regina. Porchie a rămas însă un prieten foarte apropiat al Reginei, până la moartea acestuia din anul 2001, din cauza unui atac de cord. Regina a participat la înmormântarea lui privată, încălcând, astfel, protocolul regal.

Despre Regina Elisabeta a II-a

Elisabeta a II-a, pe numele de naștere Elizabeth Alexandra Mary, s-a născut la data de 21 aprilie 1926, în City of Westminster, Londra. Aceasta este Regina a șaisprezece state suverane, cunoscute sub numele de Commonwealth. Ele sunt: Regatul Unit, Australia, Canada, Noua Zeelandă, Jamaica, Barbados, Bahamas, Grenada, Papua Noua Guinee, Insulele Solomon, Tuvalu, Sfânta Lucia, Sfântul Vicențiu și Grenadine, Antigua și Barbuda, Belize și Sfântul Kitts și Nevis.

Regina Elisabeta a urcat pe tron la 6 februarie 1952 și este cel mai longeviv monarh în viață din lume, iar în istoria Marii Britanii are cea mai lungă domnie, depășind-o pe Regina Victoria la 9 septembrie 2015. Regina Elisabeta a II-a a domnit mai mult decât cei patru precursori ai ei la un loc (Eduard al VII-lea, George al V-lea, Eduard al VIII-lea și George al VI-lea).

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI