Harry și Meghan Markle, lovitură dură pentru Regina Elisabeta. E clar: mutarea e definitivă și finală!

Harry și Meghan Markle, lovitură dură pentru Regina Elisabeta. E clar: mutarea e definitivă și finală!
Harry și Meghan au instrainat casa oferita de Regina Elisbeta

Harry și Meghan Markle au vândut casa pe care au primit-o de la Regina Elisabeta, Frogmore Cottage, prințesei Eugenie, care s-a mutat în ea împreună cu soțul ei, Jack Brooksbank.

Harry și Meghan Markle, lovitură dură pentru Regina Elisabeta

Conform tabloidului The Sun, citat de ANSA, mobila ducilor de Sussex a fost mutată noaptea, ca să nu atragă atenția. De asemenea, verișoara lui Harry, însărcinată în câteva luni, și soțul ei au luat în posesie casa din Windsor în urmă cu două săptămâni. Casa este situată nu prea departe de castelul în care Regina și Philip petrec perioada lockdown-ului.

Metro.co.uk oferea detalii despre sumele cheltuite pentru restaurarea Frogmore Cottage, reședința în care au stat Meghan Markle și Harry. Potrivit acestui tabloid, s-ar fi cheltuit 2,4 milioane de lire sterline pentru reamenajarea reședinței, din sumele plătite de către contribuabilii britanici. Ducii conveniseră cu restul familiei să restituie suma în momentul în care au renunțat la titlurile regale, pentru a se muta în California.

Astfel că Eugenie, în vârstă de 30 de ani, și bărbatul său, Jack Brooksbank, s-au mutat în casa renovată de Meghan cu cinci dormitoare din Windsor, în urmă cu două săptămâni. De asemenea, o sursă a vorbit în secret şi a spus că a văzut obiecte prețioase și mobilier împachetat la casa ducilor de Sussex.

”Frogmore a fost renovat după gusturile lui Meghan și Harry”

Din punct de vedere tehnic, Frogmore Cottage, înscris în clasa a II-a, rămâne reședința britanică a lui Meghan şi Harry, dar este puțin probabil să mai trăiască acolo ca familie. O sursă a declarat: „Noii locatari s-au mutat acolo şi au expediat obiecte de valoare în toiul nopții. Cu siguranță nu au vrut să fie văzuți.”

De asemenea, șederea în SUA a ducilor de Sussex este, probabil, definitivă, după cum a declarat și un expert regal. Eugenie și Jack au spus în septembrie că așteaptă primul lor copil chiar de Anul Nou. Se spune că Prințesa Eugenie și Ducii de Sussex au ajuns la un acord privat, însă nu se știe pentru cât timp.

Harry a fost întotdeauna apropiat de fiica cea mai mică a prințului Andrew și a fostei soții, Sarah Ferguson. Eugenie și Jack se află la mai puțin de o milă de Castelul Windsor, unde Regina este în izolare cu Prințul Philip.

„Frogmore a fost renovat după gusturile lui Meghan și Harry, având în vedere şi pe Archie, deci este locul perfect pentru un cuplu de a crește un copil. Au norocul de a fi la doi paşi de părinții ei și, bineînțeles, de regină”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI