Laurențiu Reghecampf a recunoscut care e cel mai scump viciu al său. Pe ce cheltuiește antrenorul de la U. Craiova 8.000 de euro dintr-un foc

Laurențiu Reghecampf a recunoscut care e cel mai scump viciu al său. Pe ce cheltuiește antrenorul de la U. Craiova 8.000 de euro dintr-un foc
Laurențiu Reghecampf a cheltuit o avere pentru mașinile din garajul său

Laurențiu Reghecampf a recunoscut care e cel mai scump viciu al său. Tehnicianul de la U. Craiova este, în general, un personaj rezervat. Dar, odată cu scandalul generat de divorțul de impresara Anamaria Prodan, Reghecampf a „ieșit” mai mult ca de obicei în spațiul public, cu mărturisiri despre viața personală. Laurențiu Reghecampf a mărturisit, de curând, câteva amănunte despre el, inclusiv care este cheltuiala cea mai mare pe care a făcut-o pentru o pasiune de-a sa.

Laurențiu Reghecampf a recunoscut care e cel mai scump viciu al său

Laurențiu Reghecampf a recunoscut care e cel mai scump viciu al său. Antrenorul de 46 de ani de la U. Craiova a fost, de-a lungul timpului, un om rezervat în declarații, dar și cu viața personală. În ultimul an, însă, din cauza scandalului declanșat pe marginea divorțului său de impresara Anamaria Prodan, el a devenit mai vizibil în ochii publicului, dar și în declarații.

Laurențiu Reghecampf a fost invitat, de curând, la podcast-ul „Acasă la Măruță”, realizat de Cătălin Măruță. Tehnicianul a abordat mai multe subiecte, printre care și cele legate de pasiunile sale. Reghecampf a recunoscut că îi place să meargă la pește, la vânătoare, dar și că este un bucătar excelent și că la acest capitol îl întrece pe Adrian Mutu.

„Merg la pește, când am timp. Mai merg și la vânătoare, îmi place să gătesc… Adi Mutu știe să gătească, dar nu se ridică la nivelul meu. Eu sunt de Champions League. Sunt foarte bun. Gătesc orice! Îmi place foarte mult să merg să mă plimb când am timp. Amintiri…”, a spus Laurențiu Reghecamp, în podcastul lui Cătălin Măruță.

Pe ce cheltuiește antrenorul de la U. Craiova 8.000 de euro dintr-un foc

Laurențiu Reghecampf a dezvăluit și cheltuielile exorbitante pe care le-a făcut în numele pasiunii sale pentru mașini. El a mărturisit că cel mai scump bolid din garajul său l-a costat 500.000 de euro. Doar schimbarea unui cauciuc cu jantă cu tot la acea mașină îi scoate din buzunar suma de 8-9.000 de euro.

„Pe mașini, da… Nu îmi pare rău, dar investiția mi se pare prea mare la ce îți oferă. Cea mai scumpă mașină a fost 500.000 de euro. Numai schimbul de cauciucuri e opt sau nouă mii de euro. Atât costă un cauciuc cu jantă.

Nu sunt cheltuieli inutile… Ai o mașină, îți permiți, dar e pierderea foarte mare.”, a spus Laurențiu Reghecampf, conform sursei citate.

Laurențiu Reghecampf s-a referit la automobilul Mercedes SLS, full option, pentru care a plătit impresionata sumă de jumătate de milion de euro. Dar modelul cu care se laudă cel mai mult este unul special de care este extrem de mândru.

În septembrie 2014, conform Libertatea, pe vremea când era antrenor la Al Hilal în Arabia Saudită, tehnicianul a primit cadou din partea conducerii, pentru performanțele de la club, ultimul model, ediţie limitată, de Rolls Royce Wraith, cu toate dotările posibile. Preţul unui Wraith, complet echipat, ca cel al lui Laurențiu, este de 400.000 de euro, fiind disponibil doar la comandă.

Laurențiu Reghecampf deținea, în 2019, 15 mașini personale printre care șapte modele produse de Mercedes și patru Rolss Royce-uri. Valorea lor totală era de aproximativ 3,2 milioane de euro.

Urmăriți Playtech.ro și pe