Reghecampf, somat să revină de urgență în România. Ce se întâmplă în procesul cu Anamaria Prodan

Reghecampf, somat să revină de urgență în România. Ce se întâmplă în procesul cu Anamaria Prodan
Anamaria Prodan vrea sa termine divortul cat mai repede

Laurențiu Reghecampf, somat să revină de urgență în România. Scandalul dintre antrenor și fosta soție, Anamaria Prodan, este departe de a se fi terminat. Așadar, ce se întâmplă acum în procesul de divorț al celor doi, vedeți în rândurile de mai jos.

Anamaria Prodan îl acuză pe Laurențiu Reghecampf de furt. Antrenorul trebuie să dea cu subsemnatul azi

Scandalul de divorț între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continuă. Urmează două săptămâni de foc, în care Anamaria Prodan speră să termine, într-un final, divorțul de Laurențiu Reghecampf.

Antrenorul ar fi fost chemat de urgență în țară la audieri, astăzi, cu privire la plângerea penală făcută de fosta soție, ce vizează sustragerea bunurilor comune ale familiei. De partea cealaltă, Anamaria Prodan va fi și ea audiată vineri, în ceea ce privește dispariția bunuirlor reclamate.

Cei doi soți se găsesc la tribunal

De asemenea, joi 28 septembrie, Laurențiu Reghecampf va trebui să se întâlnească față în față cu Anamaria Prodan la tribunalul Buftea, pentru a soluționa divorțul.

„Acestea sunt problemele familiei pe care sper și mă rog la Dumnezeu să le închidem, cu cât mai repede cu atât mai bine. M-am săturat să facem deliciul presei de atâția ani. Reghe nu realizează acest lucru pentru că a fost ușor în mintea lui să-i construiesc o asemenea imagine, un asemenea nume și o asemenea carieră.

Eu însă știu cât m-am chinuit 15 ani! Sper să vină să divorțăm că deja este prea mult de când mă rog de el să închidem acest circ. Este fericit, are o nouă familie, are un contract în străinătate, nu avem de ce să stăm legați unul de altul”, a declarat Anamaria Pordan, potrivit click.ro.

Trebuie să se stabilească și pensia alimentară a fiului antrenorului

Tot la procesul de divorț urmează să se soluționeze, definitiv, și problema pensiei alimentare pe care antrenorul trebuie să o plătească fiului său și al Anamriei Prodan, Laurențiu Reghecampf junior.

De asemenea, la ultima înfățișare, în luna iulie, judecătorii de la Tribunalul Ilfov hotărâseră ca Laurențiu Reghecampf să plătească o pensie alimentară de 2000 de euro fiului său.

Băiatul lui Reghecampf s-a obișnuit fără tată

„Dacă vrea să-și viziteze copilul este bine venit, dacă nu, la fel. Nu este problemă. Bebeto s-a obișnuit în 2 ani să nu-l vadă, deci … este la latitudinea lui dacă vrea să-l vadă sau să-l ajute! Eu, Anamaria Prodan, am mers mai departe, mi-am învățat lecția și am hotărât să nu mai vorbesc despre nimic din viața mea! Eu și copiii mei vrem sa terminam mai repede acest divorț și să uităm de absolut tot!

Anamaria Prodan vrea să se termine cu divorțul cât mai repede

Sper ca acest nou copil al lui și amanta să-l convingă să divorțeze și să închidă toate aceste procese pe care singurel le-a deschis fără nici un temei și fără nici un rost! Să fie foarte clar! Este bine venit să-și vadă și sa-și ajute băiatul! Dacă despre fete a declarat că nu-s ale lui, este ok !

Fetele l-au iubit și îi vor păstra o amintire frumoasă a vremurilor de mult trecute. La fel îmi învăț toți cei trei copii să îi păstreze această amintire frumoasă a celor 16 ani petrecuți împreună”, a mai declarat Anamaria Prodan.

Nu în ultimul rând, Anamaria Prodan roagă presa să o întrebe altceva, să nu o mai întrebe de fostul soț, Laurențiu Reghecampf.