Reghecampf, dator cu o sumă colosală Anamariei Prodan. Câte zeci de mii de euro trebuie să îi plătească

Reghecampf, dator cu o sumă colosală Anamariei Prodan. Câte zeci de mii de euro trebuie să îi plătească
Războiul scump cu Anamaria Prodan: cât trebuie să plătească Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf îi este dator Anamariei Prodan cu câteva zeci de mii de euro. Celebra impresară vrea să îl ducă pe celebrul antrenor la sapă de lemn. Războiul celor doi este foarte scump. Judecătoria Buftea a venit cu o decizie în dosarul Ordonanței Președințiale prin care bărbatul a solicitat un program de vizită pentru băiețelul pe care îl au împreună. Sumele pentru pensia alimentară stabilite prin lege sunt uriașe. Care este totalul obținut de oamenii legii?

Laurențiu Reghecampf, dator cu zeci de mii de euro: războiul cu Anamaria Prodan e foarte scump

Războiul cu Anamaria Prodan s-a dovedit a fi unul scump. Judecătoria Buftea s-a pronunțat recent în dosarul Ordonanței Președințiale depuse de celebrul antrenor în vederea unui program de vizită provizoriu pentru Laurențiu Reghecampf Jr.

Sumele pentru pensia alimentară stabilite prin lege sunt imense și se ridică la un total de 50.000 de euro. Sportivul este obligat prin instanță să plătească pensia de întreținere lunară din 1/3 venituri, adică suma de 5.000 de euro pe lună.

„Retroactiv el este obligat să achite 25.000 retroactiv și încă 25.000 de euro rezultați din contractul de reziliere cu Universitatea Craiova. Imediat după ce se va angaja, lunar, el e obligat să-și achite o sumă lunară ca pensie alimentară.

De un an, nu a dat un leu copilului. Trebuie să achite urgent banii, căci este cu titlu executoriu, e decizia Instanței.”, au declarat surse din preajma sexy impresarei, pentru click.ro. 

,,Banii trebuie justificați. I s-au virat bani lunar”

În timpul acesta, surse din anturajul bărbatului susțin că fostul antrenor al Universității Craiova ar fi plătit pe tot parcursul scandalului de divorț sume considerabile lunar fiului său.

De asemenea, aceleași surse mai dezvăluie că există dovada transferurilor pe cardul Revolut. Sportivul ar fi achitat și școala minorului periodic.

„Reghe a făcut plăți lunare. Minorul a primit, constant, sume importante de bani care se vor scădea din ce a stabilit instanța că are să-i dea. Trebuie să se aibă în vedere veniturile brute, nu net. Sunt niște taxe de plătit.

Banii de pensie alimentară trebuie justificați. Avocatul a cerut în instanță să plătească o treime din venituri, lunar. Se uită de sumele plătite de Laurențiu până acum.

Minorul are card Revolut și i s-au virat bani lunar. Va trebui să se demonstreze că banii sunt cheltuiți în interesul copilului și nu reprezintă un venit al mamei. Tatăl și fiul au o relație bună, vorbesc la telefon.”, au dezvăluit surse din preajma lui Reghe.