Ce pensie alimentară îi poate plăti Reghecampf lui Bebeto, lunar. Suma este colosală

Ce pensie alimentară îi poate plăti Reghecampf lui Bebeto, lunar. Suma este colosală
Reghecampf va fi nevoit să plătească pensie alimentară fiului pe care-l are cu Anamaria Prodan

Ce pensie alimentară îi poate plăti Reghecampf lui Bebeto, lunar. Antrenorul de la U. Craiova e decis să divorțeze de impresara Anamaria Prodan. Cei doi au un singur copil făcut împreună, Laurențiu, alintat Bebeto, care are 12 ani. Reghe mai are un băiat, Luca (19 ani) din prima sa căsnicie, după cum sexi-impresara mai re două fete, Rebecca și Sarah, din mariajul cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu. Reghecampf va fi nevoit să plătească pensie alimentară pentru Reghe jr., zis Bebeto, în caz că se va ajunge până la urmă, la divorț.

Ce pensie alimentară îi poate plăti Reghecampf lui Bebeto, lunar

Ce pensie alimentară îi poate plăti Reghecampf lui Bebeto, lunar. Tehnicianul de la U. Craiova a mai văzut acest „film”. Când s-a decis să divorțeze de prima sa soție, Mariana Boldea, actualmente Pfeiffer, el a plătit pensie alimentară băiatului pe care-l făcuse cu aceasta, Luca. Acum, situația se va repeta, probabil, în privința fiului pe care-l are cu Anamaria Prodan, Laurențiu, alintat Bebeto. Băiețelul are doar 12 ani, așa că Reghe ar putea să plătească ani buni o sumă impresionată ca pensie alimentară.

Reghecampf, tatăl lui Bebeto, era considerat, dar în cuplu cu Anamaria Prodan, milionar în euro. Numai că sexi-impresara a dezvăluit că marea majoritate a averii îi aparține ei, fiind moștenită de la mama sa, regretata interpretă de muzică populară Ionela Prodan.

Laurențiu nu va lua jumătate din avere, cum s-a speculat. Și așa trebuie să le lase copiilor lui. Nu avem nimic împreună. Am trăit de acei bani câștigați împreună(…) Totul este moștenit de la mama. Ca să terminăm asta, pentru că sunt multe femei care roiesc în jurul lui și care se gândesc acum cu câți bani se va alege el”, a declarat Anamaria Prodan în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV.

Suma este colosală

Despre ce-i va rămâne lui Laurențiu Reghecampf, în cazul divorțului, impresara a vorbit aproape cu ironie.

A avut și el contracte prin Golf, dar să nu exagerăm cu salarii de 7 milioane de dolari, că nu suntem nebuni. Repet, toată averea mea este moștenită de la mama. Nu avem nimic de împărțit. Laurențiu are salariul lui, dar să nu exagerăm și să spunem că a avut 7 milioane de euro salariu. Dacă pleacă din căsnicie, Reghecampf pleacă cu salariu de la Universitatea Craiova și o casă în America, atât! Anamaria Prodan este milionară! Nu eu, copiii. El? Nu știu. Lumea zicea că va lua jumătate din avere. Nu! Nu avem nimic împreună. Nu am avut contract prenupțial”, a mai explicat povestit Anamaria Prodan în emisiunea citată.

În cazul, cel mai probabil, că micul Bebeto va rămâne cu mama lui, Anamaria Prodan, Reghecampf va fi nevoit să plătească pensie alimentară ca și în cazul primului său fiu, Luca. Cuantumul acestei pensii este stipulat conform articolului 529, punctul 1 din Codul Civil.

Când întreținerea este datorată de părinte, ea se stabilește până la o pătrime din venitul său lunar net pentru un copil, o treime pentru 2 copii și o jumătate pentru 3 sau mai mulți copii”, se precizează în articolul 529 din Codul Civil.

Cum Reghe încasează un salariu lunar de 15.000 de euro de la Craiova, un sfert din această sumă va merge pentru plata pensiei alimentare. Mai exact, 3.750 euro, adică 18.500 lei pe lună. O sumă impresionantă în condițiile în care salariul mediu în România este, la ora actuală, de aproximativ 3.500 de lei. Iar pensia va trebui să fie plătită până la majoratul copilului sau, în caz că va urma o facultate, chiar până la 25 de ani. Aproape o avere, pe care tehnicianul va fi nevoit să o scoată din conturi în următorii ani.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI