Bebeto Reghecampf, mărturie în fața judecătorilor. Fiul Anamariei Prodan a ales să nu mintă VIDEO

Bebeto Reghecampf, mărturie în fața judecătorilor. Fiul Anamariei Prodan a ales să nu mintă VIDEO
Ce a spus Bebeto Reghecampf la audieri?

Laurențiu Reghecampf Jr. a depus mărturie în fața judecătorilor. Fiul vedetelor care se află într-un scandal uriaș a fost audiat în cursul zilei de ieri în privința separării părinților săi. Adolescentul de 14 ani a venit și cu o primă reacție despre întâlnirea de la Judecătoria Buftea. ”Trecem peste perioadele tensionate”, a spus acesta. Fanii abia așteptau câteva detalii despre ziua incendiară.

Ce a spus Bebeto Reghecampf în fața judecătorilor: tânărul a fost audiat la Judecătoria Buftea

Fiul încă soților cunoscuți din showbiz-ul românesc a fost audiat în cursul zilei de ieri la Judecătoria Buftea. Acesta nu a fost singurul copil al familiei prezent în fața instanței.

Prin aceleași emoții a trecut și sora sa mai mare. Bebeto nu s-a sfiit să ofere câteva mărturii chiar la ieșirea din sală. El a declarat pentru o emisiune TV că totul a fost bine și că mama lui nu a putut să fie prezentă pentru că se află în Abu Dhabi.

Cel din urmă a susținut că tot ce a zis a fost adevărat și că încearcă să treacă alături de cei dragi peste tensiunile care au apărut.

”A fost bine. Noi mereu trecem peste perioadele tensionate și dificile. Mama e în Abu Dhabi. Am vorbit cu mama înainte de audieri și mi-a zis să zic ce am de zis și să nu mint”, a spus Bebeto pentru emisiunea TV.

”Nu am mai vorbit cu tatăl meu, nu a încercat să mă contacteze”

Laurențiu Reghecampf Jr. a mai povestit că nu a mai vorbit deloc cu tatăl său și că cel din urmă nici nu l-a căutat în ultima perioadă.

Cu toate astea, antrenorul este prezent în mediul online, mai cu seamă că zilele trecute le-a prezentat internauților poze cu proaspătul moștenitor pe care îl are din povestea de iubire cu Corina Caciuc.

”Nu am mai vorbit cu tatăl meu, nu a încercat să mă contacteze”, mai spunea Bebeto.

Antrenorul se bucură acum de a doua familie formată în timpul mariajului cu agentul FIFA. Bărbatul are o relație cu Corina Caciuc, femeie care a devenit rapid unul din personajele controversate de la noi.

„Să-i trăiască și să aibă grijă măcar de ăsta! Poate înțelege de data asta că un copil nu se face pe banda rulantă, oriunde, oricum, din orice poziție și nu se lasă de izbeliște când apare altă femeie. Familia și copiii sunt lucruri sfinte.“, a declarat Anamaria Prodan, pentru click.ro.