Reghe și iubita, imagine adorabilă. Cum s-au afișat în văzul lumii. Nu au mai ținut cont de nimic

Reghe și iubita, imagine adorabilă. Cum s-au afișat în văzul lumii. Nu au mai ținut cont de nimic
Laurentiu Reghecampf si iubita lui posteaza rar fotografii

Foarte discereți cu aparițiile împreună, Laurențiu Reghecampf și iubita lui au făcut o excepție și au postat o imagine pe rețeaua socială. Fotografia este una adorabilă, întrucât antrenorul este grijuliu și tandru cu Corica Caciu, gravidă în aproape nouă luni.

Reghe și iubita, imagine rară. Cum s-au fotografiat cei doi iubiți. Corina Caciuc mai are puțin și îl face din nou tată pe antrenor

Laurențiu Reghecampf nu se prea omoară să posteze fotografii cu el și cu Corina Caciuc, cea care îl va face cât de curând tătic, pe rețelele sociale.

De data aceasta, cei doi au făcut o excepție și au postat o imagine rară. Antrenorul, tandru și grijiliu, o sărută pe frunte pe Corina Caciuc, în timp ce cu amândouă mâinile îi înconjoară protector burtica de gravidă.

Ce afacere are Corina Caciuc

Corina Caciuc a ajuns în atenția presei după ce s-a aflat că este amanta lui Laurențiu Reghecampf, cea pentru care a fost păsrăsită Anamaria Prodan. Cum mulți s-au întrebat cu ce se ocupă noua iubită a antrenorului, tânăra a dezvăluit că are propria afacere, respectiv aduce mărfuri din China.

De asemenea, frumoasa brunetă a fost surprinsă de paparazzi cu doar câteva săptămâni înainte să aducă pe lume primul său copil, potrivit click.ro.

Deși mai are puțin și naște, Corina Caciuc are o siluetă de invidiat

Aceasta, îmbrăcată lejer într-o ținută complet neagră și cu părul strâns, a fost surprinsă de paparazzi în timp ce pleca de la un control de rutină în zona Primăverii, în București. Îmbrăcată în colanți și cu un tricou mulat pe burtica de gravidă, se vede clar că iubita lui Reghe, însărcinată în aproape nouă luni, nu s-a îngrășat mai deloc și are în continuare o siluetă perfect armonioasă.

În drum spre casa în care locuiește alături de antrenor, s-a oprit la o cafenea renumită pentru a-și lua un cappuccino.

Alături de Corina Caciuc, Laurențiu Reghecampf se simte iubit

Pe de altă parte, Laurențiu Reghecampf, în cadrul podcastului cu Cătălin Măruță, a recunoscut că viitoarea mamă a fiului său este femeia alături de care se simte iubit.

„Este femeia lângă care simt că sunt iubit și pe care o iubesc! Iar aceste lucruri mă împlinesc! (…) N-aș schimba absolut nimic. Noi nu resimțim vreo schimbare majoră. Nu ne-am ascuns niciodată, așa încât nu am fi avut ce să ne asumăm. Nu am căutat o validare publică! Ni s-a părut de bun-simt să rămânem discreți’, spunea Laurențiu Reghecampf.