Graviduța Nicole Cherry, totul despre chinul din timpul sarcinii. Ce a pățit viitoarea mămică

Graviduța Nicole Cherry, totul despre chinul din timpul sarcinii. Ce a pățit viitoarea mămică
Graviduța Nicole Cherry, totul despre chinul din timpul sarcinii. Ce a pățit viitoarea mămică

Nicole Cherry trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Vedeta urmează să aducă pe lume un bebeluș și a vorbit și despre clipele dificile din timpul sarcinii.

Graviduța Nicole Cherry, totul despre chinul din timpul sarcinii

Nicole Cherry e însărcinată în al doilea trimestru și abia așteaptă să își țină în brațe minunea. Ea trăiește cele mai frumoase momente din viața ei și alături de Florin urmează să devină pentru prima oară părinți.

Cu toate acestea, Nicole Cherry a experimentat și câteva probleme la începutul sarcinii. Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram, Nicole Cherry a răspuns câtorva curiozități.

Ea a povestit că în primele luni nu putea să mănânce mai nimic din alimentele care înainte îi plăceau.

“Eu am fost unul dintre cazurile la care a funcționat din prima (să rămână însărcinată). În primele luni a fost groaznic pentru că nu-mi mai plăcea să mănânc nimic din ce mâncam înainte, dar după mi-am revenit ușor, ușor și acum, la cinci luni aproape, sunt vis .” a spus vedeta.

Ea a fost întrebată și ce nume a ales pentru bebeluș, dar și prin ce metodă va naște.

“Încă nu ne-am decis, o să vă anunțăm în curând. Promit”, a spus ea cu privire la numele micuțului.

Cât despre metoda prin care va naște, natural sau ceziariană, Nicole Cherry spune că încă nu s-a decis.

„Încă nu m-am decis, dar oricum voi merge pe mâna medicului meu. Mai aproape atunci o să vedem cum trebuie să vină bebelina pe lume, cum o să-i fie cel mai bine. ” a mai spus cântăreața.

Nicole Cherry și Florin sunt împreună de 3 ani

Tânăra artistă trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul ei Florin. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu trei ani și acum urmează să devină părinți.

“Niciodată nu m-am gândit că el o să fie prietenul meu. El îl cunoștea pe tatăl și cumva mă știa și pe mine. Ideea e că s-a întâmplat așa, dintr-o dată.

Noi parcă ne știm așa dintotdeauna și mereu vorbeam, doar că nu se concretiza. El e mai mare decât mine. El are 29 de ani și eu 21 de ani.

M-a cunoscut la 16 ani, atunci era o diferență. El zice că mereu a avut ochii pe mine și i-a plăcut așa să mă urmărească. Eu eram foarte indiferentă, nu-mi plăcea..

Bine, îmi și place să fiu inabordabilă câteodată. Să văd efortul mai mare din partea lui”, spunea artista în urmă cu ceva vreme.