Unde au fost surprinși Reghe și Corina Caciuc: „Nu e vorba de amenințări sau vreun șantaj”

Unde au fost surprinși Reghe și Corina Caciuc: „Nu e vorba de amenințări sau vreun șantaj”
Unde s-au plimbat Reghe si Corina Caciuc

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc își trăiesc povestea de iubire departe de ochii curioși ai presei mondene din România. Antrenorul de la Universitatea Craiova și iubita lui abia așteaptă să-și țină în brațe băiețelul, dat fiind faptul că bruneta va aduce pe lume primul copil al cuplului, în doar câteva săptămâni.

Laurențiu Reghecampf va deveni tată pentru a treia oară, în curând

Divorțul scandalos dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan este departe de a se fi încheiat. Cu toate acestea, Reghe susține că face tot posibilul pentru a se bucura de relația pe care o are cu mama viitorului său copil, Corina Caciuc.

Cei doi viitori părinți așteaptă cu emoție și entuziasm venirea pe lume a primului lor copil, în doar câteva săptămâni. Laurențiu Reghecampf mai are încă doi băieți, pe Luca din primul mariaj, cel cu Mariana Pfeiffer, și pe Bebeto, fiul său adolescent din căsnicia cu Anamaria Prodan.

Recent, fotoreporterii de la Click! i-au surprins pe Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf la o cafenea din Capitală, bucurându-se unul de compania celuilalt. Surse din anturajul cuplului au declarat că Reghe și-ar trăi a doua tinerețe cu noua sa parteneră de viață.

„Laurențiu chiar trăiește a doua tinerețe cu Corina. Toată lumea îl condamnă, însă relația lui cu Ana era demult apusă. El și Corina chiar se iubesc, nu e vorba de bani sau altceva aici, sunt într-o relație pe bune, nu e vorba de amenințări sau vreun șantaj în relația asta.

Este pur și simplu îndrăgostit de ea, din motivul ăsta a și ales să facă pasul ăsta, să renunțe la Ana și să facă un copil cu ea.”, au declarat surse apropiate din anturajul lui Laurențiu Reghecampf, pentru sursa citată.

Cum l-a criticat Sarah, fiica Anamariei Prodan, pe Laurențiu Reghecampf

La începutul săptămânii trecute, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au prezentat la Tribunalul din Buftea, acolo unde se desfășoară procesul lor de divorț.

Celebra impresară de fotbal nu a venit singură, ci acompaniată de una dintre fiicele sale, Sarah Dumitrescu, și de Bebeto, fiul de 14 ani pe care îl are cu Laurențiu Reghecampf.

Antrenorul de la Universitatea Craiova s-a prezentat neacompaniat la proces, iar agentul FIFA a susținut faptul că Reghe și-ar fi ignorat băiatul, lucru pe care tehnicianul l-a negat cu vehemență.

Sarah Dumitrescu s-a arătat profund indignată de atitudinea tatălui său vitreg, motiv pentru care a luat partea mamei sale în conflictul dintre cei doi foști parteneri. La câteva zile de la înfățișarea la proces, tânăra a revenit cu un nou mesaj dur adresat lui Laurențiu Reghecampf.

„Este fără cuvinte. Îl iubim atât de mult, dar nu vom înțelege niciodată cum a decăzut atât de rău și cum a ajuns așa să râdă toată lumea de el! (…)

Poate va înțelege că trecutul te urmărește toată viața, cum mama ne-a învățat mereu, și când vrei să ieși în față și nu ai valoare te faci din ce în ce mai mult de râs”, a declarat Sarah, la Antena Stars.