29 mart. 2020 | 10:12

Regele care s-a autoizolat cu 20 de femei într-un hotel de lux. Țara lui se confruntă cu recorduri de îmbolnăviri

Știri generale
Regele care s-a autoizolat cu 20 de femei într-un hotel de lux. Țara lui se confruntă cu recorduri de îmbolnăviri
Regele Thailandei, departe de lumea de dezlănțuită, alături de cele 20 de soții

Poate că, din cauza izolării, unii se simt singuri și deprimați, dar ăsta nu e cazul Regelui Thailandei, Maha Vajiralongkorn, care a fugit de pandemie alături de 20 de femei și de suita sa de servitori, într-un hotel închiriat cu totul.

Conștient că virusul nu discriminează, Regele Thailandei face gestul care a enervat o țară întreagă

Carantinarea nu e ușoară pentru unii, dar pentru alții poate deveni un vis. Celebritățile s-au retras fie în casele lor de la mare, fie în vile de la țară. Dacă virusul nu face discriminare între cei de sânge albastru și ceilalți, Regele Thailandei a găsit soluția să-și ia haremul și să se retragă într-un cadru de vis, într-o perioadă în care țara lui se confruntă cu aproape 1.000 de cazuri de infectați și, deja, patru decese.

Regele Thailandei a închiriat toate camerele unui hotel din Germania, Sonnenbichl, pentru el, nevestele lui și servitorii acestora. Aici stă, departe de pandemie și de toate problemele vieții.

Localizat la poalele Alpilor, hotelul are o vedere panoramică de excepție, cu camere și apartamente spectaculoase. Hotelul le oferă celor cazați aici tot felul de oportunități de activitate, care mai de care mai atrăgătoare. Turiștii se pot plimba pe malul lacului, se pot duce la centrele spa, pot face ski, se pot plimba cu bicicleta, într-un cuvânt, pot face cam tot ce le trece prin cap. Doar stau într-un resort de 5 stele!

Decizia cel puțin uluitoare pe care o ia un rege al unei țări în plină criză

Decizia cel puțin uluitoare pe care o ia un rege al unei țări în plină criză

În vârstă de 67 de ani, un obișnuit al Germaniei, Regele Thailandei închiriază adesea hotelul de pe malul lacului Starnberg, pentru 12 milioane de dolari. Nimeni altcineva nu mai are permisiunea de a se caza aici, în afară de el, de harem și de servitori.

Izolare și femei

Lucrul ăsta a fost confirmat și de un purtător de cuvânt al districtului în care este construit hotelul – Garmisch-Partenkirchen – care a adăugat că a închiriat clădirea, în veme de pandemie, pentru că era vorba de „un grup omogen, fără fluctuații”.

Regele a și trimis, de altfel, 119 servitori înapoi în Thailanda, din cauză că erau suspecți de infecție. Gestul regelui (nu cel de a-și trimite servitorii acasă, ci de a fugi de criză într-un mansion de lux într-o vreme în care țara se confruntă cu mari necazuri) a fost criticat pe rețelele de socializare. Pe Twitter, hashtagul #WhyDoWeNeedAKing (de ce avem nevoie de un rege) a fost folosit de mai mult de 1.2 milioane de ori în 24 de ore, în ciuda faptului că în Thailanda, ofensa adusă autorității regale se pedepsește cu până la 15 ani de închisoare.

"I-am acceptat pentru că sun un grup omogen, fără fluctuații"

„I-am acceptat pentru că sunt un grup omogen, fără fluctuații”

În replică, ministrul Economiei și Societății Digitale din Thailanda, Puttipong Punnakanta, a avertizat cetățenii că-i va pedepsi dacă vor încălca legea conținutului online. „Respectăm dreptul la liberă exprimare, dar nu când aceasta provoacă daune”, a scris acesta pe Twitter.

Thailanda se confruntă cu un număr în creștere de infectați – până acum, sunt confirmați 934 de oameni. Patru dintre aceștia și-au pierdut viața. Această țară e prima, după China, care a înregistrat un caz de infecție cu virusul ce provoacă boala Covid-19.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Vestea DESPRE PENSII pe care o așteptau milioane de români. SE PREGĂTEȘTE egea la Guvern
Capital.ro
Prime de Paşte oferite de angajatorii români. 7 din 10 companii vor oferi beneficii extra
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Locuri de MUNCĂ disponibile! Se oferă SALARII de 6.500 de lei
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro