Reese Whiterspoon a dat lovitura vieții. Suma colosală pe care o primește pentru compania sa

Reese Whiterspoon a dat lovitura vieții. Suma colosală pe care o primește pentru compania sa
Ce sumă primește Reese Whiterspoon pentru compania sa?

Reese Whiterspoon a dat lovitura! Celebra actriță se bucură de sume uriașe în dreptul companiei sale. Ce detalii sunt cunoscute despre afacerea starului internațional? Cine îi va cumpăra proiectul?

Reese Whiterspoon, sumă colosală pentru compania sa

Reese Whiterspoon a dat lovitura vieții sale! Cunoscuta actriță se bucură de o ofertă de nerefuzat. Compania sa Hello Sunshine va fi cumpărată de o firmă înființată recent a fondului Blackstone Group. Suma din dreptul proiectului este impresionantă, transmite Reuters. Concret, este vorba despre 900 de milioane de dolari.

Noua companie este susținută și de foștii directori ai Disney Kevin Mayer și Tom Staggs. Hello Sunshine a fost fondată în anul 2016 și a susținut proiecte precum: Big Little Lies”, „The Morning Show” și “Little Fires Everywhere.”

Printre investitorii actuali ai companiei artistei se află AT&T, Emerson Collective, Seth Rodsky, co-fondator al Strand Equity, și Jim Toth. Witherspoon și directorul general vor face parte din consiliul de administrației al noii companii media și vor continua să dirijeze operațiunile curente ale Hello Sunshine. Starul a făcut publică vestea minunată și a mărturisit că este foarte entuziasmată de cele petrecute și de felul în care a evoluat propriul proiect.

“Ce zi minunată! Am pu bazele HelloSunshine pentru a schimba felul în care femeile sunt văzute în media. În ultimii ani, ne-am văzut misiunea dusă la împlinire prin intermediul cărților, TV, filmului și platformelor sociale.

Azi, facem un mare pas în față și intrăm în parteneriat cu Blackstone, care ne va ajuta să spunem și mai multe povești interesante și de impact despre viețile femeilor. Nu aș putea fi mai entuaziasmată pentru ceea ce înseamnă acest lucru pentru viitorul nostru”
Reese Whitherspoon (Sursa: instagram.com)

„Mi-am propus să continui să creez oportunități”

De asemenea, actrița a descris în continuare planurile sale de a oferi în continuare povești unice pe mai multe platforme. Astfel, ea se pregătește să-și crească audiența în viitorul foarte apropiat. Deși unii fani au crezut că nu va mai fi la fel de implicată, vedeta rămâne în continuare pe poziții alături de Sarah Harden, director general.

„Mi-am propus să continui să creez oportunități pentru producătorii de filme, autori și creatori din toate păturile sociale pentru a-și spune poveștile în felul lor și a ajunge la mai multe persoane care să vadă că acestea contează. Acestea sunt timpuri unice în lumea noastră, când întâlnirea dintre artă, comerț și media face ca acești creatori să-și poată spune poveștile”
Reese Witherspoon

Urmăriți Playtech.ro și pe