28 sept. 2022 | 15:09

Recunoşti fetiţa din imagine? Astăzi e una dintre cele mai cunoscute femei din România. Controversele nu o ocolesc!

Monden
Recunoşti fetiţa din imagine? Astăzi e una dintre cele mai cunoscute femei din România. Controversele nu o ocolesc!
Recunoşti fetiţa din imagine?

Recunoşti fetiţa din imagine? Este una dintre cele mai cunoscute femei din România. Admirată de unii, contestată de alții, controversele nu o ocolesc! Deși acum se bucură de notorietate și de independență financiară, lipsurile nu au ocolit-o în copilărie, așa cum avea să dezvăluie cu ceva timp în urmă!

Cine este fetiţa din imagine

Fetița din imagine este azi o femeie care ține în mod constant primele pagini ale tabloidelor. Relațiile sale amoroase, transformările fizice, toate au fost în permanență analizate și au stârnit controverse. Este vorba despre nimeni alta decât Bianca Drăgușanu, o prezență nelipsită din showbiz-ul actual. Deși acum are parte de un trai de lux, vedeta și-a amintit și de copilăria plină de lipsuri, petrecută în orașul său natal, Petroșani.

„În copilărie, am simţit aceste lipsuri pe care le simt şi ei. În prima parte a copilăriei mele am fost săracă. Nu aveam casă şi locuiam într-o singură cameră, în incinta Stadionului Jiul Petroşani, cu tatăl meu. Mâncam ceea ce el îmi gătea pe reşou…

Aveam o singură pereche de bocanci, pe care i-am purtat mai multe ierni la rând şi care s-au dezlipit la un moment dat…”, povestea Bianca Drăgușanu.

Ea și sora ei au fost crescute mai mult de tatăl lor, după ce părinții s-au despărțit, în anul 1995.

Petrecere de 6.000 de euro pentru fiica sa

Bianca Drăgușanu este acum independentă financiar, se bucură de un trai de lux și spune că își susține financiar întreaga familie. Recent, vedeta i-a organizat fiicei sale, Natalia Sofia, o petrecere aniversară cu 60 de invitați, pentru care a cheltuit nu mai puțin de 6.000 de euro.

„I-am luat tot ce și-a dorit. Nu-i lipsește nimic. I-am făcut petrecere mare, cu vreo 60 de invitați”, ne-a povestit Bianca Drăgușanu.

De la petrecere a lipsit însă tatăl fiicei ei, Victor Slav, însă a mărturisit că lucrurile între ei sunt cât se poate de „OK„.

„Și el i-a organizat o petrecere azi și probabil ieri s-a ocupat cu organizarea petrecerii. A fost invitat, doar că știu că mama lui are niște probleme de sănătate… nu vreau să justific faptul că n-a fost ieri.

Noi discutăm, suntem în regulă, e ok, nu e ca și cum s-a întâmplat ceva anormal. Și anul trecut noi am fost la Paris, eu cu fiica mea, sora și nepotul meu, am făcut acolo o mare petrecere, am fost la Disneyland, apoi ea a mai avut o petrecere organizată de mama mea, acasă, după care Victor a luat-o și a mai avut și o altă petrecere.

Ea are ziua de naștere ca-n povești, trei zile și trei nopți”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Este OBLIGATORIU în România. Sistemul se aplică în toată țara
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VESTEA MOMENTULUI! Este vorba de ION ILIESCU
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro