Reclamă mascată în noul videoclip 5GANG. De la cine au primit bani Dorian Popa și Selly

Reclamă mascată în noul videoclip 5GANG. De la cine au primit bani Dorian Popa și Selly
Ce detaliu a fost observat în noul videoclip 5GANG. La ce s-a făcut reclamă

Selly și Dorian Popa au reușit să aibă o colaborare de succes, așa că fanii lor s-au bucurat enorm în momentul în care au vizionat noul videoclip al trupei 5GANG. Totuși, nu puțini au remarcat un detaliu ce i-a dat de gol pe artiști cu privire la banii încasați.

Ce au reușit să facă Dorian Popa și Selly. Videoclip-ul 5GANG a surprins fanii

Sunt faimoși, cunoscuți și au parte de proiecte pe bandă rulantă! Dorian Popa și Selly și-au unit forțele pentru o nouă melodie semnată 5GANG, spre bucuria tinerilor din țară ce le fredonează fiecare piesă lansată și abia așteaptă să apară câte un nou videoclip.

De această dată, cei doi au surprins pe toată lumea în momentul în care fanii au urmărit noul clip lansat. Pe lângă faptul că mașini scumpe au fost expuse, aceștia au avut grijă să introducă și o reclamă mascată, mai exact se poate observa sigla Nordis Group la un moment dat.

„Aflată în plină expansiune, compania Nordis Group numără în prezent 8 entități care oferă servicii premium în domenii variate – de la dezvoltare imobiliară, arhitectură și construcții, până la consultanță imobiliară, turism, divizie hotelieră, decorări interioare și property management.”, este prezentat pe site-ul oficial Nordis Group.

Ce sumă uriașă a câștigat Selly din Youtube, de fapt

Selly este unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri din țară, așa că nu este de mirare că acesta se bucură de foarte mult succes și face bani pe bandă rulantă. El are grijă să își surprindă admiratorii cu fel și fel de proiecte noi, așa că ideile sale s-au dovedit inedite de fiecare dată.

Andrei Șelaru câștigă mulți bani din Youtube, așa că românii au fost curioși să afle ce venit are acesta. Totuși, Selly a preferat să fie cât se poate de discret și nu a discutat de multe ori de acest aspect din viața sa, dar a făcut o dezvăluire incredibilă în podcast-ul lui Cătălin Măruță.

Se pare că acesta a câștigat într-o lună 15.000 de euro, aceasta fiind cea mai mare sumă la care a ajuns din Youtube. Selly nu se poate plânge, mai ales pentru că a reușit să se facă popular încă de la o vârstă fragedă.

„E vorba de Google AdSense. AdSens-ul se bazează pe vizualizările pe care le faci în Youtube. Contează cine se uită, puterea de cumpărare a publicului.

La mine AdSens-ul ăsta crește peste 10.000 de euro, scade sub 10.000 de euro. 15.000 de euro am câștigat cel mai mult într-o lună.”, a declarat Selly, în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI