Aroganță de 1.200 de euro a lui Selly. Ce a făcut în vacanța din Saint Tropez

Aroganță de 1.200 de euro a lui Selly. Ce a făcut în vacanța din Saint Tropez
Aroganta de 1.200 de euro a lui Selly

Face el ce face și tot ajunge în centrul atenției. Selly și iubita lui Smaranda au plecat într-o vacanță de lux de cinci stele. Liderul 5Gang și-a răsfățat partenera într-un mare stil. Pe ce a cheltuit Selly 1200 de euro dintr-un foc.

Aroganță de 1.200 de euro a lui Selly

Sunt tineri, frumoși, celebri și se iubesc la nebunie. Selly este cel mai cunoscut vlogger din România, un tânăr care nu mai are nevoie de nicio introducere. Liderul 5Gang a dus-o pe frumoasa Smaranda, iubita lui, într-o vacanță romantică de lux în Franța, pe Coasta de Azur.

Faimosul blogger nu se uită la bani atunci când vine vorba de a-și face anumite plăceri, iar nici vacanța acesta nu face excepția de la regulă. Selly și Smără au luat un mijloc de transport neobișnuit de la Nice la Saint Tropez, iar vedeta nu a putut rata momentul de a-l pune pe Instagram, acolo unde toți fanii au văzut cum cei doi amorezi s-au plimbat cu elicopterul, spre surprinderea admiratorilor lor.

Ajunși în Saint-Tropez, Selly și Smaranda s-au cazat la un hotel de cinci stele din comuna pitorească Saint-Jean-Cap-Ferrat, un mic colț de Rai de la malul mării. Binențeles, Smără nu a putut rata ocazia de a se poza în costum de baie la marginea piscinei, etalându-și trupul perfect.

Andrei Șelaru și Smaranda sunt împreună încă din liceu, iar povestea lor de dragoste pare a fi un exemplu de stabilitate pentru toți tinerii de 20 de ani care-i urmăresc pe rețelele de socializare.

Cum a fost desființat Selly de către judecători

Andrei Șelaru a trecut prin momente neplăcute, în ultima vreme. Judecătorii i-au respins apelul prin care vestitul vlogger a cerut anularea procesului verbal care a dus la suspendarea dreptului de a conduce vreme de 90 de zile, după ce a fost prins circulând cu 189 km/h pe autostradă.

Instanțele de judecată de la Tribunalului Dâmbovița au considerat gestul lui Selly de „un grad ridicat de pericol social”. Se pare că Selly nu și-ar fi argumentat, prin nicio probă, afirmația că nu a circulat cu viteza înregistrată de radar:

„Astfel, judecătorul fondului a constatat în mod corect că fapta săvârșită de apelant prezintă un grad ridicat de pericol social, din cauza urmării care s-ar fi putut produce, lipsa unei urmări concrete a faptei nefiind un argument pentru reindividualizarea sancțiunii, aceasta fiind o contravenție de rezonanță socială sporită”, scrie în motivarea tribunalului, potrivit celor de la Wowbiz.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI