17 dec. 2022 | 21:53

Realul Bobiță din Las Fierbinți, dezvăluiri neaşteptate despre serial. E un atac direct la PRO TV: „Sunt bani la mijloc”

Monden
Realul Bobiță din Las Fierbinți, dezvăluiri neaşteptate despre serial. E un atac direct la PRO TV: „Sunt bani la mijloc”
Rasturnare de situatie cu serialul Las Fierbinti

Recent, serialul „Las Fierbinţi” de la PRO TV a fost lider absolut de audienţă, când s-a difuzat episodul 38 din sezonul actual. Bobiţă a rămas fără cârciumă din cauza combinaţiilor eşuate ale lui Dorel. O explozie a făcut scrum localul din Fierbinţi, incendiul fiind urmărit de peste două milioane de români. Ce se întâmplă, de fapt, în localitatea ialomiţeană devenită celebră.

Adevăratul Bobiță din Las Fierbinți rupe tăcerea despre serial

Cristi Sauciuc, poreclit „Neamţu”, proprietarul real al cârciumii lui Bobiţă din „Las Fierbinţi”, a rupt tăcerea despre cunoscutul serial. Săteanul atacă postul de televiziune Pro TV, după ce producătorul a decis că mute echipa în propriile studiouri.

Adevăratul Bobiţă din „Las Fierbinţi” a dezvăluit că trustul PRO nu va mai filma în localul său, ci va muta echipa de producţie în propriile studiouri.

Proprietarul barului este dezamăgit de Pro TV

În episodul din 6 decembrie, Bobiţă (interpretat de Mihai Bobonete) a rămas fără cârciumă, după combinaţiile eşuate ale lui Dorel (Mihai Dragomir). Localul din serial s-a făcut scrum într-o explozie. În realitate, barul există pe uliţa din Fierbinţi Târg, iar adevărul proprietar al cârciumii face dezvăluiri surprinzătoare. Iată ce spune Cristi Sauciuc, zis „Neamţu”, despre incendiul pe care telespectatorii l-au urmărit cu sufletul la gură.

Ce nemulțumire are: „Dacă mă apuc să povestesc mai multe…”

Combinaţiile lui Dorel (Mihai Dragomir) şi Firicel (Cuzin Toma) au dus la distrugerea completă a celebrului bar din „Las Fierbinţi”. Deși Dorel se aştepta la o reacţie dură din partea fratelui său, acesta din urmă a dat dovadă de optimism: cârciuma este asigurată şi va fi refăcută. Ceea ce românii nu știu este că în spatele acestui scenariu stă o poveste adevărată. Proprietarul real al localului nu crede că se vor mai filma secvenţe din serial acolo.

„Nu cred că se mai filmează de la anul aici la mine. Şi-au cumpărat un teren aici, vor să mute acolo şi vor să construiască mai multe platouri de filmare, un bar nou, cârciuma lui Oaie etc. Boncea a schimbat regulile, probabil sunt şi banii la mijloc, dar dacă mă apuc să povestesc mai multe, ar ieşi un episod mai interesant ca al lor. ­Mi-au dat de înţeles că nu vor mai filma şi că de la anul se mută la ei unde şi-au făcut studiouri. Vor să mute acolo şi magazinul lui Oaie, nu numai barul lui Bobiţă. Cică ar vrea să-şi facă un studio performant, ca cel de la Buftea”, a declarat Cristi Neamțu pentru Click!.

„Nu ştiu dacă o să mai aibă acelaşi succes, dar vom vedea ce va urma. Cârciuma mea avea o prestanţă, atrăgea vizitatori din toată ţara şi veneau oameni din toată lumea. Banul e ochiul dracului şi o să le pară rău, eu le-am zis, dar asta e. Sunt multe de povestit, vă daţi seama că dacă am stat aici 13 ani, ştiu totul cu bune şi cu rele. Despre cei din spate, nu despre actorii, care au fost de nota 20. La conducerea asta ­le-au intrat fumurile în cap, nu mai sunt cine au fost”, a mai povestit el.

Când s-a difuzat primul episod

Primul episod din „Las Fierbinţi” a fost difuzat la 1 martie 2012, la PRO TV, cucerindu-i pe români din prima. În prezent, serialul a ajuns la sezonul 22, iar întâmplările personajelor sunt tot mai amuzante. Deja se filmează pentru anul viitor.

Regizorul Dragoş Buliga, scenaristul Mimi Brănescu şi actorii Mihai Bobonete, Adrian Văncică, Mihai Raiţ, Leonid Doni, Mihai Mărgineanu, Anca Dumitra sau Ecaterina Ladin au reuşit să spargă audiențele în România cu acest serial fenomen.

Parteneri
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu
Redactia.ro
Zodia care va plânge cu lacrimi amare în weekend. Va avea parte de un mare ghinion
Click.ro
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
Vocea.biz
Un băiat de 14 ani a murit după ce a răspuns la o provocare și a mâncat un chips extrem de picant
Digi24
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia ei!
Unica.ro
Horoscop sâmbătă, 18 mai 2024: Leii vor avea chef de viață
Spynews
Mașinile care au primit interzis pe șosele. Se aplică din 20 Mai, ora 00:00
Capital.ro
Cum se prepară cel mai bun gem de căpșuni. Secrete și trucuri știute de gospodinele cu experiență
Antena 3
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce din gunoaie. Cum a fost surprinsă? Atrăgea toate privirile când apărea în public
Avantaje
LUPTE VIOLENTE! Tancurile dărâmă tot în CALEA LOR. E ALERTĂ de RĂZBOI
Mediaflux
Zodia fericită a lunii iunie. Acești nativi vor avea parte de clipe de poveste
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Ce cadou a putut să îi facă un mire proaspetei sale soții, în noaptea nunții. Invitații au privit uimiți ce scoate din valiză
Antena 1
WOW! Carmen Iohannis i-a ȘOCAT pe toți! Cum a apărut în public: s-a văzut...
Impact.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro