Păcănelele au pus stăpânire pe Dalida din „Las Fierbinţi”. A luat-o valul: „I se umezesc ochii din cap”

Păcănelele au pus stăpânire pe Dalida din „Las Fierbinţi”. A luat-o valul: „I se umezesc ochii din cap”
Păcănelele au pus stăpânire pe Dalida din „Las Fierbinţi”. Ce se întâmplă în noul episod al serialului de comedie.

Informații de ultim moment despre evenimentele din noul episod din serialul românesc „Las Fierbinți”. Mulți nu se așteptau, însă păcănelele au pus stăpânire pe Dalida din „Las Fierbinţi”. Între timp, alte două personaje negociază și aleg să își deschidă o afacere. Numai că noul business le ocupă tot timpul de care dispuneau înainte.

Acuzații dure la adresa Dalidei din partea Gianinei

Cum evoluează lucrurile în cel mai nou episod din serialul românesc „Las Fierbinți”. De această dată, în centrul atenției se află personajul Dalida, interpretat de una dintre cele mai îndrăgite actrițe din țara noastră, Ecaterina Ladin. Artista s-a bucurat de o adevărată popularitate, în urma rolului judecat la televizor. Talentul său nu a fost trecut cu vederea de nimeni.

Noul episod ce urmează să fie difuzat de PRO TV, în seara zilei de marți, 29 noiembrie, prezintă mai multe evenimente care au loc în jurul Dalidei. Aceasta este acuzată că a furat pentru a avea bani de cheltuit la păcănele.

Gianina este cea care o acuză pe Dalida că aceasta din urmă i-a sustras o bluziță de acasă. Și asta nu e singura problemă. Situația este mult mai gravă, fiindcă pe Dalida „a luat-o valul rău de tot” cu jocurile de noroc.

Păcănelele au pus stăpânire pe Dalida din „Las Fierbinţi”

Singura rezolvare la această problemă este o discuție cu primarul din regiune. Astfel, Gianina nu stă mult pe gânduri și alege să îi explice problema edilului.

„Numai dacă vorbește de păcănele sau aude pe cineva vorbind de păcănele, i se umezesc ochii-n cap de zici că-i vine să plângă. Dar ea de plăcere face așa. Fură și vinde tot ce-i cade-n cale. E mai rău decât Ardiles”, i-a transmis Gianina primarului din satul Fierbinți.

Însă nu doar Gianina are de suferit în urma acestei probleme. Victime colaterale sunt și Ardiles și Robi, după cum reiese din noul episod „Las Fierbinți”, care este deja disponibil online pe platforma Voyo. Aici, materialul poate fi urmărit în avans.

Între timp, paralel cu scandalul pe seama păcănelelor, Dorel și Giani iau o decizie la care au visat de mult timp. Împreună, cei doi aleg să își deschidă o afacere. Pentru că un astfel de pas necesită multă muncă și implicare, sunt cam ocupați.

Au atât de multe responsabilități încât nu mai reușesc să facă față solicitărilor. În schimb, și-au organizat bine planul și știu ce trebuie să facă la fiecare pas. Mai multe detalii cu privire la noua mutare a lui Dorel și Giani vom putea urmări în episodul ce va fi difuzat de postul de televiziune PRO TV, în seara zilei de marți, începând de la ora 20.30.

Urmăriți Playtech.ro și pe