Realitatea TV, bună de plată: Rareș Bogdan a lăsat postului o amendă generoasă

Realitatea TV, bună de plată: Rareș Bogdan a lăsat postului o amendă generoasă

Rareș Bogdan se pregătește să candideze la alegerile europarlamentare și nu va mai mai realiza emisiunea de la Realitatea. Asta nu înseamnă însă că scapă postul de ultima amendă pentru ”Jocuri de putere”.

În perioada de câțiva ani în care a lucrat la Realitatea TV, Rareș Bogdan a fost realizatorul emisiunii Jocuri de Putere. Emisiunea cu pricina a primit mai multe amenzi de la CNA, de-a lungul anilor. Cea mai recentă a venit în urmă cu câteva zile și vizează una dintre ultimele emisiuni realizate de posibilul europarlamentar.

Nu mai puțin de 10.000 lei trebuie să achite Realitatea TV pentru o emisiune făcută de Rareș Bogdan, înainte ca acesta să-și anunțe candidatura. În emisiunea cu pricina, conform Pagina de Media, o ataca puternic pe Rovana Plumb. Aceasta din urmă este printre primele persoane de pe lista candidaților PSD la aceleași alegeri.

Sancțiunea a fost dată pe parcursul zilei de ieri de membrii către membrii CNA, deoarece Rareș Bogdan făcut o serie de acuzații neprobate la adresa Rovanei Plumb și a șefului interimar al Companiei Naționale de Aeroporturi București. Motivul principal este că nu a solicitat un punct de vedere din partea celor doi, la momentul respectiv. În același timp, în calcularea amenzii, forul a ținut cont și de o serie de burtiere în care era atacat PSD, care nu aveau legătură cu subiectele din studio.

Forul CNA a analizat în ședința publică de marți, 9 aprilie, o reclamație din partea lui Gabriel Stoe. Acesta a fost numit la începutul lunii februarie în funcţia de director general interimar al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti. Era vorba despre o emisiune din 12 martie, cu două zile înainte ca Rareș Bogdan să-și anunțe candidatura la europarlamentare din partea PNL.

Este important de reținut că în ședința Consiliului Național al Audiovizualului nu a fost prezent niciun oficial al postului TV amendat. Amenda de 10.000 lei a fost propusă de Radu Călin Cristea din CNA și a fost de alți membrii ai forului –  Ramona Sorescu, Monica Gubernat, Nicolaie Bălașa, Radu Herjeu, Răsvan Popescu și Radu Călin Cristea. Au votat împotrivă Alexandru Kocsis, Cristina Pocora și Dorina Rusu.

Sursa: Pagina de Media
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI