Reacția Prințului William după acuzele lui Meghan Markle. Mesajul este categoric

de: Bișinicu Andreea
11 03. 2021

Scandal de talie mondială între Meghan Markle, prințul Harry și familia regală britanică. Care a fost reacția prințului William după ce ducesa de Sussex a acuzat un membru al coroanei de rasism față de copilul său. Ce mesaj a transmis regina Elisabeta a II-a.

Reacția Prințului William după acuzele lui Meghan Markle

Interviul dat de ducele și ducesa de Sussex celebrei Oprah Winfrey a șocat întreaga planetă. Printre diversele subiecte pe care Meghan Markle și Prințul Harry le-au dezbătut alături de vedeta de televiziune din SUA, cea mai presantă problemă a fost remarca rasistă pe care soția prințului Harry a primit-o la nașterea copilului său. Potrivit spuselor fostei actrițe, un membru al familiei regale britanice a fost îngrijorat de faptul că fiul ducelui de Sussex ar putea avea pielea mai închisă la culoare, lucru care a revoltat-o pe Oprah.

Nici Meghan Markle, nici soțul ei nu au vrut să dea numele persoanei care i-a făcut să treacă prin acest moment îngrozitor, pentru a proteja imaginea coroanei britanice. Prințul William a ținut neapărat să comenteze acuzele cumnatei sale. Reacția viitorului rege al Marii Britanii a emis primele sale comentarii de la interviul exploziv acordat de fratele său prințul Harry și Meghan, ducesa de Sussex, spunând că familia regală nu este rasistă.

„Nu suntem o familie rasistă. Nu am vorbit încă cu el (n.r – fratele său, prințul Harry),  dar intenționez”, a declarat prințul William, potrivit jurnaliștilor de la CNBC.

Reacția oficială a coroanei britanice față de acuzele lui Meghan Markle

Problemele de natură rasistă nu au fost singurele ridicate de Meghan Markle în timpul interviului cu vedeta Oprah Winfrey. Ducesa de Sussex a mărturisit, vizibil tulburată, că a avut momente în care s-a gândit să își pună capăt zilelor și a încercat să ceară ajutor specializat, însă nu i-a fost acordat, spunându-i-se că acest lucru ar fi dăunat imaginii instituției, aceeași problemă prin care a trecut și prințesa Diana, acum 30 de ani.

Familia regală britanică a trimis un comunicat oficial prin care și-au exprimat regretul față de situația creată între coroană și Meghan Markle și prințul Harry, care au fost nevoiți să iasă de sub umbrela protectoare a Casei de Windsor.

„Întreaga familie este întristată să afle cât de provocatori au fost ultimii ani pentru Harry şi Meghan. Problemele ridicate, în special cea privind rasismul, sunt îngrijorătoare. Deşi unele amintiri pot varia, ele sunt luate foarte în serios şi vor fi abordate de către familie în privat. Harry, Meghan şi Archie vor fi întotdeauna membrii mult iubiţi ai familiei”, a sunat mesajul transmis de regina Elisabeta a II-a, scriu cei de la digi.ro.