Câți bani a moștenit Prințul Harry. Averea incredibilă a soțului lui Meghan Markle

Câți bani a moștenit Prințul Harry. Averea incredibilă a soțului lui Meghan Markle
Cati bani a mostenit Harry de la Diana

O dezvăluire a prințului Harry pentru jurnalista Oprah Winfrey a fost aceea că el și soția acestuia, Meghan Markle, nu au mai primit niciun ban de la familia regală și că s-au putut descurca cu banii datorită moștenirii lăsate acestuia de către Prințesa Diana.

Câți bani a moștenit Prințul Harry

„Am ce mi-a lăsat mama și fără asta n-am fi putut-o face”, a spus acesta despre mutarea în Statele Unite. „Parcă ar fi știut ce se va întâmpla și a fost alături de noi”, a mai spunând că „Netflix și Spotify n-au făcut niciodată parte din plan”. Însă întrebarea se pune: oare câți bani i-a lăsat Diana prințului Harry?

Surse diferite au spus că moștenirea a fost inițial de 8,9 milioane de dolari, la care s-au mai adăugat venituri din investiții și dobânzi. De precizat este că Harry, dar și fratele său, William, au început să primească din moștenire la vârsta de 25 de ani, întreaga sumă venind la vârsta de 30 de ani, când Harry a încasat nu mai puțin de 13 milioane de dolari. Harry și Meghan au mai economisit locuind fără chirie mai multe luni, la un conac pe Vancouver Island, oferit de un prieten misterios, apoi în Beverly Hills la Los Angeles, într-una dintre proprietățile lui Tyler Perry, un modul media miliardar, locuind într-o casă cu opt dormitoare și 12 băi, amplasată pe un teren de 10 ha, potrivit ziarului The New York Post.

Ce afaceri au Harry și Meghan Markle

Page Six a mai dezvăluit că Harry și Meghan făcut și o plată pentru o vastă proprietate cu opt dormitoare în Santa Barbara, California (fiind una din cele mai bogate comunități din SUA), în valoare de 14,6 milioane. De menționat că este că în apropiere locuiesc și celebrele Oprah Winfrey și Ellen DeGeneres. De asemenea, ei au mai rambursat și 3 milioane de dolari, banii publici pe care i-au folosit ca să renoveze Frogmore Cottage, fostul lor cămin din UK.

Însă plata ipotecii nu pare a fi o mare problemă pentru viitorul lui Harry și Meghan: în septembrie anul trecut, s-a spus că au semnat pentru o afacere de multe milioane de dolari cu Netflix și o alta, cu Spotify pentru un podcast, în decembrie.

Amintim că Prințul Harry și Meghan au luat parte la un interviu extraordinar cu Oprah Winfrey, unde au făcut o serie de acuzații de anvergură despre viața trăită în familia regală. Interviul a fost unul intens mediatizat, iar Regina s-a declarat ”întristată” să afle de suferințele celor doi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI