Reacția neașteptată a lui Iohannis, când a fost întrebat dacă îi suflă cineva în cască. Cum a fost prins în timpul conferinței de presă

Reacția neașteptată a lui Iohannis, când a fost întrebat dacă îi suflă cineva în cască

Klaus Iohannis susține o conferință de presă la sediul central al PNL. Șeful statului a avut o reacție neașteptată când a fost întrebat dacă îi suflă cineva în cască. Cum a fost prins de ziariști?

Reacția neașteptată a lui Klaus Iohannis când a fost întrebat dacă îi suflă cineva în casă

Președintele Klaus Iohannis susține o conferință de presă la sediul central al PNL. Este prima sa conferință de presă în campania electorală și prima susținută în afara Administrației Prezidențiale. Întrebările jurnaliștilor au curs, iar una dintre ele l-a făcut pe șeful statului să treacă prin diferite stări: ”Aveți casă în ureche sau vă suflă cineva?”.

După spusele ziaristului, s-a lăsat liniștea, președintele rămânând șocat în urma celor auzite, chiar dacă întrebarea este una care a stârnit interes în jur. Ezitarea lui Iohannis a durat secunde bune, apoi a bufnit în râs. Glumeț, șeful statului a întrebat, la rândul lui, jurnaliștii, dacă îl bănuiesc de faptul că fără copiuță nu se poate.

”Mă bănuiți că fără copiuță nu merge?”

Jurnalist: Aveți cască în ureche? Vă suflă cineva?

Președintele Klaus Iohannis: Aici, nu cred. Mă bănuiți câteodată că fără copiuță nu merge? Nu cred că mă bănuiți de așa ceva.

Ulterior, a atins și subiectul ”alegeri” și preferințele românilor, aducând, din nou, în discuție PSD. „Alegerile din primul tur au fost o victorie pentru mine și o înfrângere pentru PSD, a fost cel mai prost rezultat al PSD din ultimii 30 de ani. PSD, care de 30 de ani e o piedică în dezvoltarea României, iar în ultimii 3 ani au reușit să ne ducă pe toți într-o stare de aproape disperare.

Conferinta Klaus Iohannis

Klaus Iohannis face o conferinta de presa la sediul PNL.

Publicată de Digi24 pe Miercuri, 13 noiembrie 2019

A guvernat împotriva românilor, a încercat să acapareze justiția, să legifereze pentru hoți. Românii le-au dat câteva lecții pesediștilor. Sunt în curs de realizare a ceea ce am numit România normală, primul pas semnificativ s-a făcut în 26 mai, la alegerile europarlamentare și referendumul pe justiție”, a spus Iohannis.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI