Reacția lui Vlad Gherman când a auzit din nou de iubitul Cristinei Ciobănașu. Ce întrebare a primit

Reacția lui Vlad Gherman când a auzit din nou de iubitul Cristinei Ciobănașu. Ce întrebare a primit
Cum se intelege Vlad Gherman cu noul iubit al Cristinei Ciobanasu

Atunci când Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au anunțat că nu mai formează un cuplu, fanii celor doi artiști au rămas fără cuvinte. Actrița din Adela și-a refăcut viața alături de alt partener. Ce părere are Vlad Gherman de actualul iubit al fostei sale mari iubiri.

Cum se înțelege Vlad Gherman cu noul iubit al Cristinei Ciobănașu

Cristina Ciobănașu și-a asumat relația cu noul ei partener de viață, lucru care i-a surprins pe fanii ei și ai lui Vlad Gherman, fostului ei iubit. După o relație de aproape 10 ani de zile, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate în viață la începutul anului 2021.

Cris și-a refăcut viața alături de altcineva, iar ea și fostul ei iubit Vlad Gherman au rămas buni prieteni, lucru care i-a bucurat enorm lpe fanii fostului cuplu. Recent, urmăritorii actorului l-au întrebat pe acesta ce părere are despre noul partener al lui Cris, iar răspunsul său i-a lăsat mască pe fani.

Pentru că este în continuare ținta întrebărilor incomode în ceea ce privește viața lui personală și relația pe care o are cu Alexandru Mureșan, noul iubit al Cristinei, Vlad Gherman a dat de înțeles că nu este prieten cu noul iubit al fostei sale iubite.

Actorul le-a oferit un răspuns ironic celor care au insistat pe această temă, spunând că el și actualul partener al fostei sale logodnice se înțeleg de minune împreună, merg la fotbal și bere împreună.

„Da, da! Ieri am ieșit la o pasă la fotbal, am băut o bere. Wtf!?”, le-a răspuns sarcastic Vlad Gherman internauților.

Tot în mediul online, Vlad Gherman a fost întrebat dacă este decis să-și deschidă sufletul unei noi iubiri în curând. De data aceasta, actorul a răspuns cât se poate de sincer și serios, spunându-le susținătorilor săi că își dorește să fie fericit și se gândește să treacă mai departe și să se reîndrăgostească.

„Normal că m-am gândit, mă gândesc în continuare și îmi doresc să am o relație, pentru că îmi doresc și eu să fiu fericit.”, a răspuns Vlad Gherman pe conturile de socializare.

Cristina Ciobănașu l-a anunțat pe Vlad Gherman de noua ei relație

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au păstrat o relație frumoasă de prietenie în onoarea a relației lor de aproape 10 ani de zile. Actorul a mărturisit că fosta lui iubită a fost cea care i-a spus că are un nou partener.

„Știam despre relația lui Cris cu acest băiat. Știam chiar de la Cris, ea a venit să îmi spună. Nu a fost un moment ușor pentru nimeni, pur și simplu a fost o chestie onestă pe care ea a ținut să o facă.

Am apreciat gestul pe care l-a făcut și faptul că a ținut să îmi spună lucrul asta. Singura chestie pe care am vorbit o cu ea… e că ea și-a asumat anumite riscuri. Știa de la început că poate să fie văzută, poate să scrie prin presă. Și-a asumat și s-a dus cu capul înainte.

Noi doi ne înțelegem super bine. Trebuie să ne refacem viața. Nu putem să stăm să plângem în pernă. Nu am decât cuvinte de laudă la adresa ei și mă bucur pentru ea.”, a declarat Vlad Gherman, pe canalul său de Youtube.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI