Cristina Ciobănașu, îndrăgostită peste cap de noul iubit. Cum s-au afișat cei doi, Vlad Gherman știe deja de ei

Cristina Ciobănașu, îndrăgostită peste cap de noul iubit. Cum s-au afișat cei doi, Vlad Gherman știe deja de ei
Cum s-a afișat Cristina Ciobănașu alături de noul iubit?

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au trecut peste despărțire. Actrița iubește acum pe altcineva, iar tânărul se bucură de timpul petrecut alături de prieteni, precum arată chiar el în diverse vlog-uri de pe canalul său de YouTube.

Cristina Ciobănașu radiază de fericire. Cum s-a afișat cu noul iubit?

Fanii celor doi tineri actori au fost șocați de despărțirea acestora și pentru multă vreme au sperat ca ei să se împace. Se pare că acest capitol este închis pentru ambii care se simt bine cu decizia luată. Cristina Ciobănașu este fericită la brațul altui bărbat, iar Vlad Gherman trăiește momente deosebite în prajma prietenilor și a familiei.

Tânăra zâmbește larg în toate ipostazele recente, semn că este îndrăgostită până peste cap, lucru care îi bucură pe cei care o iubesc. Cei doi s-au afișat acum la o plimbare lejeră prin parc, iar în compania lor au avut și un patrupet adorabil.

Deși poate aceasta ar fi vrut să-l țină pe Alexandru Mureșan departe de ochiul public pentru mai multă intimitate, s-a aflat rapid cine i-a furat inima. Aceasta și-a asumat relația și i-a mărturisit chiar și fostului logodnic totul în momentul în care ei deja își spuseseră adio.

  • Vezi Galeria FOTO

“Știam despre relația lui Cris”

“Știam despre relația lui Cris cu acest băiat. Știam chiar de la Cris, ea a venit să îmi spună. Nu a fost un moment ușor pentru nimeni, pur și simplu a fost o chestie onestă pe care ea a ținut să o facă.

Am apreciat gestul pe care l-a făcut și faptul că a ținut să îmi spună lucrul asta. Singura chestie pe care am vorbit o cu ea… e că ea și-a asumat anumite riscuri. Știa de la început că poate să fie văzută, poate să scrie prin presă. Și-a asumat și s-a dus cu capul înainte.

Noi doi ne înțelegem super bine. Trebuie să ne refacem viața. Nu putem să stăm să plângem în pernă. Nu am decât cuvinte de laudă la adresa ei și mă bucur pentru ea.”, a declarat Vlad Gherman, pe canalul său de Youtube.

Cristina Ciobănașu a mărturisit în urmă cu câteva luni bune pe când se produsese ruptura din cuplu că nu poate pune degetul pe un moment anume care i-a adus în acest stadiu.

Actrița a subliniat că au fost mai multe lucruri care s-au cumulat în timp și pe care le-au discutat amândoi înainte de a lua hotărârea finală și de a-și vedea fiecare de drumul lor.