Reacția lui Smiley, după cererea în căsătorie de la Asia Express. Gina Pistol era de față

Reacția lui Smiley, după cererea în căsătorie de la Asia Express. Gina Pistol era de față
Reacția lui Smiley după ce a văzut cererea în căsătorie de la Asia Express

Smiley a văzut și el cererea în premieră de la Asia Express! Cum a reacționat cunoscutul cântăreț la momentul Ștefaniei și al lui Speak? Gina a filmat tot.

Reacția lui Smiley la cererea în căsătorie de la Asia Exprees

Ediția de ieri seară, 14 aprilie, va rămâne în istoria Asia Express. Competiția a fost dată deoparte pentru câteva momente, iar felicitările pentru viitorii soți au luat locul cerințelor pentru probe sau șicanelor dintre echipele rămase. Speak a cerut-o în căsătorie pe Ștefania după ce cei doi și-au citit scrisorile unul altuia, moment care i-a adus până la lacrimi și pe coechipieri. Smiley a văzut și el momentul emoționant, iar Gina a venit cu presiuni din partea sa pentru o replică.

Câțiva din fani au considerat că Gina părea că insistă pe ideea de mariaj în fața artistului sub acest drep la replică. Cu toate astea, cei care îi urmăresc și apreciază de multă vreme se bucură pentru relația lor, dar totuși nu înțeleg de ce nu fac odată pesul cel mare, mai ales că sunt deja maturi, deciși pe ceea ce își doresc, iar iubirea e mare. Gina a rămas compleșită din nou la momentul cuplului format din Speak și Ștefania și a filmat totul pentru a le arăta și telespectatorilor show-ului de aventură. Ulterior, blondina s-a îndreptat cu camera către solist pentru a filma și reacția sa.

Smiley, reacție la cererea în căsătorie de la Asia Express
Smiley, reacție la cererea în căsătorie de la Asia Express

„Zi, mă, ceva!”

Gina Pistol: Zi ceva! Zi, mă, ceva!
Smiley: M-am emoționat.

Amintim că Gina și Smiley trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproximativ trei ani. Cu toate că cei doi oameni de televiziune au decis să ascundă relația la început, acum se pare că nu se mai feresc și le arată internauților cum este viața în doi din încă toamna anului trecut, de când au hotărât să afirme că se iubesc.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI