Reacția lui Rareș Bogdan cu privire la fetița luată cu forța de polițiști: “Cer explicații MAI!”

Reacția lui Rareș Bogdan cu privire la fetița luată cu forța de polițiști: “Cer explicații MAI!”
Rareș Bogdan, reacție cu privire la fetița ridicată cu forța de polițiști

Rareș Bogdan a reacționat la cazul cutremurător de astăzi în care o fetiță de 8 ani a fost ridicată cu forța de polițiști. Fostul moderator a comentat aspru cele petrecut și a cerut vehement explicații de la MAI.

Rareș Bogdan, reacție cu privire la cazul fetiței ridicate cu forța de Poliție

Imaginile cu un puternic impact emoțional au ajuns virale. Reacțiile în urma filmărilor în care o fetiță de numai 8 ani este luată cu forța de polițiști au curs în lanț. Europarlamentarul Rareș Bogdan a cerut urgent explicații de la ministrul de Interne, Carmen Dan. ”Ce e cu această ticăloșie? Un copil și-așa necăjit va visa 10 ani de-acum încolo cum a fost traumatizat! Totul cu concursul statului, care stat a înnebunit de tot!!

Polițiști cu veste antiglonț pentru a lua pe sus un copil speriat? După povestea sinistră din Timiș, polițiștii merg cu veste și să-și cumpere gogoși?? Ce pericol reprezenta un copil speriat? Statul acesta capturat de incompetenți a auzit ce înseamnă “interesul superior al copilului”? Cer de urgență explicații de la autoritățile (era să zic) competente! Doamna Carmen Dan, polițiștii aceia sunt subalternii dvs? Angajații de la Protecția Copilului au ceva de spus în apărarea lor?”, a fost mesajul publicat de către Rareș Bogdan.

Rareș Bogdan, reacție în privința cazului fetiței de 8 ani luate cu forța de polițiști
Rareș Bogdan, reacție în privința cazului fetiței de 8 ani luate cu forța de polițiști

„Cer de urgență explicații de la autorități”

Incidentul de-a dreptul cutremurător s-a petrecut în Gorj. Ca urmare a deciziei de la Curtea de Apel Craiova, fetița de 8 ani a fost adoptată de o familie din Statele Unite ale Americii. Aceasta se afla într-o familie de asistenți maternali care au depus actele pentru a o putea adopta, proces ce s-a derulat până la decizia finală a judecătorului. Procurorii care au investigat cazul au susținut că micuța ar fi fost privată de libertate de familia la care se afla, dar imaginile dovedesc exact contrariul.

„Se fac cercetări într-un dosar al Parchetului Curții de Apel Craiova, pentru infracțiunea de lipsire de libertate în mod ilegal, deocarece doamna care ținea fetița nu mai era asistent maternal și o ținea acolo fără nicio calitate și în mod ilegal. De aceea s-a făcut această percheziție. S-a luat fetița și s-a predat părinților”, a declarat Tena Tulitu, procurorul general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, pentru agenșia de presă Mediafax.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI