Imagini revoltătoare! Fetiță de 8 ani, ridicată cu forța de polițiști. Cum motivează procurorii

Imagini revoltătoare! Fetiță de 8 ani, ridicată cu forța de polițiști. Cum motivează procurorii
Fetiță de 8 ani ridicată cu forța de Polliție

Caz revoltător petrecut în județul Gorj. O fetiță de 8 ani a fost ridicată cu forța de oamenii legii ca urmare a unei decizii a Curții de Apel Craiova. Imaginile video au un puternic impact emoțional!

Update – Procurorii care investighează cazul susțin că fetița a fost lipsită de libertate de către familia la care se afla, deși pe imagini se observă că aceasta nu vrea să plece.

„Se fac cercetări într-un dosar al Parchetului Curții de Apel Craiova, pentru infracțiunea de lipsire de libertate în mod ilegal, deocarece doamna care ținea fetița nu mai era asistent maternal și o ținea acolo fără nicio calitate și în mod ilegal. De aceea s-a făcut această percheziție. S-a luat fetița și s-a predat părinților”, a declarat Tena Tulitu, procurorul general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, pentru agenșia de presă Mediafax.

O fetiță de 8 ani a fost ridicată cu forța de poliție

Imagini greu de crezut! O fetiță de doar 8 ani din Baia de Aramă a fost ridicată cu forța de către polițiști. Fetița era dată în plasament la o familie și cu toate că asistenții maternali au făcut demersurile pentru adopție, instanța a decis ca fetița să fie dată spre adopție unei familii din Statele Unite.

Publicată de Vasile Saramat pe Vineri, 21 iunie 2019

Informații cu adevărat șocante au ieșit la iveal după ce cazul a ridicat suspiciuni. Jurnaliștii de la Gorj News au aflat că familia din Statele Unite ale Americii, unde va urma să ajungă fetița, are doi copii, iar unul dintre ei are mare nevoie de un rinichi. Testele medicale au afirmat compatibilitatea cu copilul familiei din SUA. Mai mult decât atât, jurnaliștii susțin că familia la care va ajunge fetița de 8 ani a plătit bani grei pentru a se asigura că micuța va ajunge la ei, este vorba de nu mai puțin de 300.000 de dolari.

Imagine video de la acțiune! La comentarii veti vedea poze. Procurarea de caz în exercițiul funcțiunii!

Publicată de Sabotorii Gorjului pe Vineri, 21 iunie 2019

Abuz sub ochii Poliției

„Uitați, oameni buni! Au sechestrat cu forța o fetiță. Câtă poliție..câtă „susținere”. Uitați aici mascați, Poliție, salvare, justiția cică își face dreptatea. Uitați aici! Nu mă lasă să intru în casă, eu, ca proprietar de drept. Uitați ce se poate întâmpla aici în România!

Au luat pur și simplu fata și au fugit cu ea, nu se poate. Avocatul a venit cu mașina personală. Trei dube de mascați de la Craiova au venit la Baia de Aramă să ia o fetiță cu forța. Uitați câtă susținere pentru mafia”, spune Vasile Saramat, un localnic din zona în care s-a petrecut totul. Acesta a filmat tot pentru a putea pune la dispoziție întregii țări cazul de-a dreptul revoltător.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI