28 mai 2020 | 10:21

Reacția lui Ianis Hagi, după anunțul momentului. Fanii sunt în lacrimi

Sport
Reacția lui Ianis Hagi, după anunțul momentului. Fanii sunt în lacrimi
Reacția lui Ianis Hagi, după anunțul momentului. Fanii sunt în lacrimi

Oficialii lui Rangers s-au decis și l-au transferat definitiv pe Ianis Hagi, internaționalul român care i-a impresionat la începutul acestui an.

Reacție fabuloasă a lui Ianis Hagi după ce a fost anunțat transferul definitiv la Rangers

Glasgow Rangers și Genk au ajuns în sfârșit la un acord pentru transferul definitiv al internaționalului român Ianis Hagi. Anunțul oficial a fost făcut de cei de la Rangers miercuri seară, după ce cu o seară mai devreme și cei de la Genk făcuseră anunțul, dar ulterior au șters postarea de pe site-ul oficial, producând multă nedumerire. Ei bine, lucrurile s-au clarificat în momentul în care Rangers a făcut anunțul oficial. „Hagi este aici!”, postat pe contul de Twitter al echipei scoțiene a venit să spulbere toate îndoielile. Da, Ianis Hagi este jucătorul lui Rangers, după ce i-a cucerit pe fani și l-a impresionat pe managerul Steven Gerrard, cu evoluțiile de la începutul acestui an.

„Sunt nerăbdător să revin alături de colegi pentru pregătirea sezonului următor și să îmbrac din nou acel tricou faimos. A existat interes și din partea altor cluburi, dar prioritatea mea a fost mereu să revin la Glasgow și să joc pentru Rangers.

Am savurat împrumutul pe Ibrox și sunt nerăbdător să joc din nou în fața fanilor noștri. Acum, sper ca toți fanii lui Rangers și familiile lor să fie în siguranță”, a fost prima reacție a lui Ianis, oferită site-ului oficial al scoțienilor.

Fanii lui Rangers sunt în extaz

Pătimașii fani ai lui Rangers au reacționat încă de săptămâna trecută, când Gazzetta dello Sport anunțase deja transferul definitiv al lui Ianis Hagi la Rangers, italienii urmărind și varianta unei mutări neconcretizate deocamdată la Lazio. Unii dintre fani erau neîncrezători atunci, pentru că dinspre Rangers nu venea nicio informație oficială.

„Citează sursa. Sunt disperat să fie adevărată această informaţie, dar am să aştept anunţul clubului”, „Sper că este adevărat”, „Magic”, „Mare jucător, trebuie să arate asta şi în jocurile mai uşoare!”, „Dacă este adevărat este o semnătură excelentă şi arată intenţiile”, erau câteva dintre comentariile fanilor în urmă cu o săptămână.

Acum toți răsuflă ușurați și așteaptă viitoarele evoluții ale lui Ianis Hagi la gruparea de pe Ibrox Park.

Ianis Hagi, 21 de ani, a bifat 12 meciuri în tricoul lui Rangers, pentru care a marcat 3 goluri și a oferit două pase decisive.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
VIDEO Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost dus în alt sat și bătut cu bestialitate
Digi24
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Obligație FĂRĂ EXCEPȚII pentru proprietarii de locuințe din ROMÂNIA. Toată lumea trebuie să plătească
Capital.ro
Calendar ortodox pentru mai 2024. Cele mai importante sărbători religioase ale lunii
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
PENALIZĂRI la PENSIE! Cine PIERDE BANI imediat
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro