Reacția lui Ianis Hagi, după anunțul momentului. Fanii sunt în lacrimi

Reacția lui Ianis Hagi, după anunțul momentului. Fanii sunt în lacrimi
Reacția lui Ianis Hagi, după anunțul momentului. Fanii sunt în lacrimi

Oficialii lui Rangers s-au decis și l-au transferat definitiv pe Ianis Hagi, internaționalul român care i-a impresionat la începutul acestui an.

Reacție fabuloasă a lui Ianis Hagi după ce a fost anunțat transferul definitiv la Rangers

Glasgow Rangers și Genk au ajuns în sfârșit la un acord pentru transferul definitiv al internaționalului român Ianis Hagi. Anunțul oficial a fost făcut de cei de la Rangers miercuri seară, după ce cu o seară mai devreme și cei de la Genk făcuseră anunțul, dar ulterior au șters postarea de pe site-ul oficial, producând multă nedumerire. Ei bine, lucrurile s-au clarificat în momentul în care Rangers a făcut anunțul oficial. „Hagi este aici!”, postat pe contul de Twitter al echipei scoțiene a venit să spulbere toate îndoielile. Da, Ianis Hagi este jucătorul lui Rangers, după ce i-a cucerit pe fani și l-a impresionat pe managerul Steven Gerrard, cu evoluțiile de la începutul acestui an.

„Sunt nerăbdător să revin alături de colegi pentru pregătirea sezonului următor și să îmbrac din nou acel tricou faimos. A existat interes și din partea altor cluburi, dar prioritatea mea a fost mereu să revin la Glasgow și să joc pentru Rangers.

Am savurat împrumutul pe Ibrox și sunt nerăbdător să joc din nou în fața fanilor noștri. Acum, sper ca toți fanii lui Rangers și familiile lor să fie în siguranță”, a fost prima reacție a lui Ianis, oferită site-ului oficial al scoțienilor.

Fanii lui Rangers sunt în extaz

Pătimașii fani ai lui Rangers au reacționat încă de săptămâna trecută, când Gazzetta dello Sport anunțase deja transferul definitiv al lui Ianis Hagi la Rangers, italienii urmărind și varianta unei mutări neconcretizate deocamdată la Lazio. Unii dintre fani erau neîncrezători atunci, pentru că dinspre Rangers nu venea nicio informație oficială.

„Citează sursa. Sunt disperat să fie adevărată această informaţie, dar am să aştept anunţul clubului”, „Sper că este adevărat”, „Magic”, „Mare jucător, trebuie să arate asta şi în jocurile mai uşoare!”, „Dacă este adevărat este o semnătură excelentă şi arată intenţiile”, erau câteva dintre comentariile fanilor în urmă cu o săptămână.

Acum toți răsuflă ușurați și așteaptă viitoarele evoluții ale lui Ianis Hagi la gruparea de pe Ibrox Park.

Ianis Hagi, 21 de ani, a bifat 12 meciuri în tricoul lui Rangers, pentru care a marcat 3 goluri și a oferit două pase decisive.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI