Gest controversat! Ianis Hagi și mutarea care i-ar putea schimba cariera

Gest controversat! Ianis Hagi și mutarea care i-ar putea schimba cariera
Gest controversat! Ianis Hagi și mutarea care i-ar putea schimba cariera

Vestea momentului e că Ianis Hagi a fost transferat definitiv la Glagow Rangers. Ulterior s-a întâmplat ceva la care nimeni nu se aștepta.

Gestul controversat al belgienilor după anunțul transferului lui Ianis Hagi

Săptămâna trecută, Gazzetta dello Sport anunța în premieră transferul definitiv al lui Ianis Hagi de la Genk la Glasgow Rangers. Curios, scoțienii nu făcuseră niciun anunț oficial, dar știrea a „prins” repede și a făcut furori printre iubitorii fotbalului, mai ales printre fanii lui Rangers, bucuroși că internaționalul român va rămâne pe Ibrox Park.

Aseară, Genk a anunțat cu mare fast că Ianis Hagi a fost transferat definitiv la Rangers. Un anunț oficial, din moment ce era postat pe site-ul formației belgiene. Știrea preluată chiar și de BBC a fost însă ștearsă de pe site-ul celor de la Genk.

Din ultimele informații, se pare că Rangers și Genk au renegociat suma pentru transferul definitiv al românului, iar scoțienii ar urma să plătească doar 3 milioane de lire sterline, în loc de 5 milioane de euro (4,5 milioane de lire sterline), cât era inițial stabilit. Jurnaliștii Sky Sports și Daily Express susțin că suma va fi plătită de-a lungul următoarelor trei sezoane.

Ianis Hagi, un plus pentru Rangers!

Asta este concluzia celor ce urmăresc îndeaproape fenomenul. Vicecampioana Scoției are nevoie de un tânăr jucător precum Ianis Hagi.

Internaționalul român a impresionat la venirea sa pe Ibrox Park, în ianuarie, iar transferul definitiv este considerat o mutare inspirată de către Noel Whelan, fost atacant în Anglia şi în Scoţia, iar acum comentator pentru BBC.

„Sunt convins că Steven Gerrard nu l-ar fi adus dacă nu era convins că va fi un mare plus pentru echipa sa. Este exact genul de jucător pe care Stevie şi l-a dorit, unul extrem de tehnic.

Eu sper ca Rangers să încheie tranzacţia cât mai repede pentru ca toată lumea să se concentreze doar pe pre-sezon. E important şi pentru Ianis să ştie că este un reper pentru echipă.

Iar Stevie (n.r. – Steven Gerrard) are nevoie să definitiveze cât mai repede primul 11 dacă vrea să se bată la titlu cu Celtic”, a declarat Whelan pentru Football Insider.

Ianis Hagi, 21 de ani, a jucat 12 meciuri în tricoul lui Rangers, pentru care a marcat 3 goluri și a oferit două pase decisive.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI