Reacția lui Gabi Bădălău, după mesajul acid al Claudiei Pătrășcanu despre despărțire: „Cel mai josnic”

Reacția lui Gabi Bădălău, după mesjaul de despărțire al Claudiei Pătărșcanu

Divorțurile cuprind sfera mondenă! După mesajul de despărțire al Claudiei Pătrășcanu, lucrurile au degenerat. Încă soțul artistei, Gabi Bădălău, a reacționat pentru prima oară la acuzele și criticile fără margini aduse de mama copiilor săi. Recunoaște cele spune de artistă sau pune paie pe foc în războiul celor doi?

Gabi Bădălău, despre divorțul de Claudia Pătrășcanu

După ce vestea divorțului dintre What’s UP și Simina Costea a șocat pe toată lumea mondenă, a venit separarea altui cuplu ce toată lumea îl credea de nedespărțit. Claudia Pătrășcanu a surprins recent cu mesajul său de despărțire de tatăl celor doi copii. Artista a mărturisit în cele scrise pe o rețea de socializare că nu mai suportă situația în care se află și că a decis să pună stop suferinței. Vedeta a recunoscut că de mai bine de câteva luni duce o viață falsă și că a creionat prea multă vreme familia perfectă care, de fapt, nu era nici pe departe așa. Cunoscuta solistă a decis ca pentru binele copiilor să spună adevărul și să renunțe la relația toxică în care se află, cu toate că la mijloc sunt mulți ani și mai ales doi copii care vor simți lipsa tatălui. Acum, Gabi Bădălău a avut prima reacție a postării soției sale din mediul online.

„Cel mai josnic este acel om care în momentul în care se supără pe tine neagă faptele tale bune, îți dezvăluie secretele, te vorbește de rău, uită tot ce ai făcut pentru el și te descrie altora într-un mod lipsit de bun simț”
Gabi Bădălău 

Reacția lui Gabi Bădălău, după mesajul de divorț al Claudiei Pătrășcanu
Reacția lui Gabi Bădălău, după mesajul de divorț al Claudiei Pătrășcanu

„Renunț la viața falsă și tristă”

„După atâta umilinţă, abuz emoţional, infidelităţi, lipsa de lângă cei mai minunaţi copii, jigniri, minciuni… Renunţ! Renunţ la viaţa falsă şi tristă pe care am îndurat-o într-un an cât într-o sută! ! Vreau să lupt, dar nu sunt singură, ci cu Dumnezeu. Lupt pentru cei mai curaţi şi sinceri oameni din viaţa mea, copiii mei. Veţi creşte cu iubire şi linişte… restul nu contează! Atât timp cât Dumnezeu ne dă sănătate, le putem face pe toate“
Claudia Pătrăşcanu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI