Reacția lui Florin Călinescu despre venirea la Antena 1. Răsturnare de situație, toți au înțeles greșit (exclusiv)

Reacția lui Florin Călinescu despre venirea la Antena 1. Răsturnare de situație, toți au înțeles greșit (exclusiv)
Reacția lui Florin Călinescu despre venirea la Antena 1. Noul proiect de televiziune în care se va implica a fost înțeles greșit.

Reacția lui Florin Călinescu despre venirea la Antena 1. Anunțul a luat prin surprindere întreaga presă, mai ales după ce actorul a transmis public că renunță să prezinte emisiuni televizate. Fanii săi au rămas pur și simplu uluiți de decizia artistului de a intra în echipa de la Antena 1. Florin Călinescu explică acum că, de fapt, proiectul a fost înțeles greșit.

Reacția lui Florin Călinescu despre venirea la Antena 1

Florin Călinescu la Antena 1 – a fost interpretată drept mutarea anului în televiziunea din România. Însă, în realitate, nu ar fi vorba despre niciun contract. Cel puțin, nu pe termen lung, potrivit explicațiilor oferite de către actor.

Florin Călinescu va colabora, într-adevăr, cu rivalul PRO TV, însă doar în cadrul unei emisiuni. Artistul a acceptat să apară pe micul ecran în postura de invitat special în juriul de la emisiunea iUmor, alături de Mihai Bendeac, Delia și Cheloo. Noul proiect de televiziune presupune, astfel, implicarea actorului într-o singură ediție a show-ului iUmor de la Antena 1.

„Nu se poate vorbi despre o revenire a lui Florin Călinescu. Fiindcă este vorba despre o unică colaborare. Din respect pentru Mihai Bendeac, Delia și Cheloo, am răspuns unei invitații. Atât și nimic mai mult.

E ca și cum ai merge la o nuntă. Te distrezi, lași darul și la final pleci. Uneori, am colaborări mai lungi, alteori colaborări mai scurte. Acum este vorba despre o singură emisiune. Nu am niciun fel de contract cu Antena 1”, a declarat Florin Călinescu, într-o intervenție pentru Impact.ro.

Cine îl va însoți pe actor la masa juraților de la iUmor

În altă ordine de idei, o colaborare asemănătoare a fost stabilită între Antena 1 și Iulia Vântur. După ce la începutul verii 2022 vedeta recunoștea că îi este dor să revină în România, în cadrul unui proiect de televiziune, iată că marea sa dorință se și concretizează.

„Mă ia dorul de micul ecran. Am mai avut propuneri să revin (în televiziune – n.r.), doar că nu s-au sincronizat cumva și datele. Probabil că la un moment dat, o să se întâmple și asta. Mi-ar plăcea să fac un proiect din nou în România, un proiect frumos, care să mi se potrivească”, a mărturisit, la începutul verii anului 2022, Iulia Vântur.

Majoritatea s-au așteptat ca artista să semneze o nouă colaborare cu PRO TV-ul, dat fiind faptul că are un lung istoric în cadrul acestui post de televiziune. Însă Iulia Vântur a acceptat să fie invitat special, alături de Florin Călinescu, Mihai Bendeac, Delia și Cheloo la emisiunea iUmor de la Antena 1.