Reacţia lui CTP despre scandalul lui Will Smith de la Premiile Oscar 2022: „Un spectacol plicticos, plasticos”

Reacţia lui CTP despre scandalul lui Will Smith de la Premiile Oscar 2022: „Un spectacol plicticos, plasticos”
CTP, reacție după derapajul de la Premiile Oscar 2022

Cristian Tudor Popescu a reacționat la scenele controversate care s-au petrecut recent la Premiile Oscar 2022. Ce a spus celebrul gazetar despre modul în care a acționat Will Smith la gluma criticată de nenumărați oameni? „Un spectacol plicticos, plasticos”, a subliniat cunoscutul jurnalist de la noi. Cel din urmă a declarat că Will Smith ar trebui să fie anchetat pentru gestul său violent. De asemenea, mulți oameni din întreaga lume nu îl susțin în aceste momente.

Scandal Will Smith la Premiile Oscar 2022: reacția lui CTP

Will Smith se află acum în centrul unui scandal uriaș, după ce acesta a venit pe scena Premiilor Oscar pentru a-l pălmui pe Chris Rock din cauza glumiței nesărate făcute la adresa actorului.

Mai exact, artistul i-a dat o palmă comediantului la scurt timp după cele auzite. Gestul i-a șocat pe cei prezenți, iar milioane de oameni comentează și acum scena controversată. De asemenea, cel din urmă riscă să își piardă Oscarul din cauza reacției sale.

„Un spectacol plicticos, plasticos, un spectacol cu râsete și îmbrățișări lăutărești și cu țipete monotone de mare surpriză. Ați văzut, toată lumea își face datoria să chiuie de câte ori se mai dă un premiu. În peisajul ăsta plasticos, te poți gândi și că a fost un aranjament, nu?

Într-un asemenea peisaj, chiar dacă a fost adevărată secvența și s-a enervat Will Smith pe Chris Rock, ea nu prea poate să pară adevărată. Într-un fake enorm, dacă ai o parte de adevăr, adevărul ăla e colorat și el în culorile fake-ului”, a declarat Cristian Tudor Popescu pentru Știrile PRO TV.

,,Nici nu vrem să ne gândim”

Gazetarul a subliniat că Will Smith ar trebui să fie anchetat pentru gestul violent. Cu toate astea, jurnalistul mărturisește că nu crede că se va întâmpla acest lucru și nu crede că va avea deloc de suferit.

„Ar trebui ca Will Smith să dea socoteală în fața organelor, să fie luat de poliție, anchetat de procuratură, violență clară. Nu cred că se va întâmpla lucrul acesta și nu cred că va avea de suferit. Dar hai să ne gândim puțin, ce se întâmpla: Vedeți, în cazul de față e vorba de doi negri. Dacă unul dintre ei nu era negru, ce se întâmpla?

Nici nu vrem să ne gândim. Întotdeauna aici au fost tot felul de măscărici tembeli, cei care prezintă acest spectacol de Oscar, care fac tot felul de așa-zise glume grosolane, ce e prima dată când aud asemenea măgării? Nu e nicio supriză”, a mai declarat Cristian Tudor Popescu.