Reacția lui Carmen de la Sălciua după ce ar fi umblat cu un bărbat însurat. Cum s-a apărat artista

Reacția lui Carmen de la Sălciua după ce ar fi umblat cu un bărbat însurat. Cum s-a apărat artista
Carmen de la Sălciua, prima reacție după ce a fost acuzată că are o relație cu un bărbat însurat

Carmen de la Sălciua se confruntă cu probleme mari! Frumoasa brunetă se află în centrul atenției după ce a fost acuzată că ar trăi o poveste de dragoste interzisă cu un bărbat însurat. Cântăreața s-a decis să rupă tăcerea și să spună adevărul despre ce se întâmplă în viața ei.

Carmen de la Sălciua are o relație cu un bărbat însurat?

Bruneta își surprindea fanii după ce anunța că iubește din nou, însă nu oferea niciun detaliu cu privire la identitatea bărbatului care a cucerit-o. Carmen de la Sălciua a fost atacată dur de actuala soție a afaceristului, Bianca Emanuela, explicând că artista i-ar fi stricat mariajul.

„El a plecat în vacanță cu această femeie. I-am recunoscut portofelul în acele fotografii pe Instagram, dar am aflat de câteva zile că are o relație cu ea. Mi-a spus să-i dau divorțul că vrea să stea cu ea. S-au cunoscut la un eveniment, unde el a mers singur iar ea a cântat.

Am încercat să îmi salvez căsnicia, dar se pare că el avea idei clare de atunci. Au mai fost multe discuții între noi, dar niciodată nu s-a ajuns să ceară divorțul. Acum că e cu ea, vrea să fie liber.”, a spus Bianca Emanuela pentru Spynews.

Carmen de la Sălciua iese la atac: ‘Sunt o femeie chiar asumată’

Mulți au fost surprinși când au aflat că frumoasa artistă ar trăi o idilă clandestină cu un bărbat căsătorit, ba chiar că i-ar fi stricat căsnicia. Totuși, fosta soție a lui Culiță Sterp s-a decis să vorbească despre acuzații, explicând că iubitul său nu mai are vreo legătură cu fosta parteneră.

Ba chiar, vedeta a mărturisit că actele de divorț au fost depuse înainte ca ea să îl cunoască pe bărbatul alături de care trăiește o poveste de dragoste, astfel că mariajul nu s-a destrămat din cauza ei, ci din cu totul alte motive.

„Iubitul meu a încheiat orice socoteală cu femeia asta. N-am nicio legătură cu cearta lor. Eu nu apar în viața oamenilor care au încă socoteli, dacă un om de exemplu îl întâlnesc și el este într-un proces de divorț, asta nu înseamnă că eu nu mi-am asumat relația.

Sunt o femeie iubită, nu are legătură, dacă unii oameni nu sunt făcuți să funcționeze împreună, asta nu înseamnă că trebuie să pună etichete celui de-al treilea.

Eu sunt o femeie chiar foarte asumată, dacă simt că un om este sincer și spune adevărul, stau să-l ascult. A fost foarte sincer cu mine, din moment ce actele de divorț s-au înaintat înainte ca eu să fiu în ecuația asta.

Nu sunt eu de vină, n-am nicio treabă cu probleme celor din jurul meu. Fiecare trebuie să le rezolve, așa cum și eu trecut printr-un divorț. Nu am destrămat nicio familie.”, a zis Carmen de la Sălciua la Antena Stars.