Carmen de la Sălciua rupe tăcerea. Ce spune despre viața ei amoroasă

Carmen de la Sălciua rupe tăcerea. Ce spune despre viața ei amoroasă
Ce a spus Carmen de la Sălciua despre viața ei amoroasă

Carmen de la Sălciua a spus totul despre viața ei amoroasă! Vedeta le-a transmis un mesaj fanilor ce spulberă misterul după ce mulți și-au dorit să știe dacă vedeta trăiește o poveste de dragoste în acest moment.

Carmen Sălciua, dezvăluiri despre viața amoroasă

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai dorite interprete de muzică de petrecere, așa că mulți bărbați visează să o cucerească. Totuși, vedeta preferă să fie extrem de discretă cu privire la viața ei amoroasă în ultima perioadă.

Frumoasa brunetă o duce extrem de bine pe plan profesional, dar, după despărțirea de fostul soț, ea a preferat să își țină viața personală departe de camere. Fanii au devenit din ce în ce mai curioși cu privire la o viitoare relație a artistei.

Carmen de la Sălciua vorbește cu fanii săi ori de câte ori are ocazia, așa că aceasta nu s-a ferit să ofere un răspuns în momentul în care a fost întrebată dacă este pregătită să iubească din nou. Interpreta i-a surprins pe fani.

Carmen de la Sălciua a spus totul despre o viitoare relație: ‘Dumnezeu știe!’

Se pare că vedeta își pune credința în Dumnezeu atunci când vine vorba despre o viitoare legătură amoroasă, așa că nu exlude posibilitatea de a cunoaște pe cineva. Artista așteaptă ca destinul să își facă treaba în privința sa.

„Dragostea poate veni când ești cel mai puțin pregătit! Fiecare om a întâlnit-o diferit.

Nu am o dependeță față de nimeni, sunt destul de bine pe picioarele mele și dacă va fi să vie omul pregătit pentru mine… va veni!

Indiferent că am coroniță pe cap sau merg să duc gunoiul. Dumnezeu știe!”, a transmis Carmen de la Sălciua, pe Instagram.

Ce sfat le-a dat Carmen de la Sălciua fanilor săi

Carmen de la Sălciua le-a oferit fanilor un sfat prețios atunci când vine vorba despre legăturile amoroase. Vedeta a trecut prin multe provocări, așa că a împărtășit câte ceva din experiența sa când o fană a întrebat-o de ce nu poate să se bucure de persoana dorită.

„Pentru că o dorești prea mult și pentru că atunci când iubești sau te legi de un anumit lucru… viața îți poate oferi un adevăr crunt, o situație nasolă din care tu vei ieși cel care va fi rănit!

Cred că secretul este să nu îți mai faci niciodată vise și planuri cu oameni. Să lași destinul să lucreze.”, a adăugat cunoscuta cântăreață.

Urmăriți Playtech.ro și pe